Witam. Pewnego razu, robiąc oczyszczanie dysku z nieużywanych i niepotrzebnych programów, usunąłem pewien program, nie wydawało mi się to dziwne tym bardziej, komputer sobie go odintalował i po problemie. Od tej chwili, nie mam dzwięku na kompie, tzn. że gdy uruchamiam jakiś film/muzyke to wizja jest nie ma głosu, przy uruchamianiu komputera również nie słychać tej charakterystycznej muzyczki (przy jego wyłanczaniu również). Patrzałem, czy przypadkiem nie są odłączone głośniki, ale wszystko jest na swoim miejscu i nie wiem co mam zrobić, jaki program ściągnąć? Ale nie pisałbym tego, gdyby nie miało to związku z MaSzyną...
Otóż chciałem sobie uruchomić moją scenerie, po wcześniejszym eksportowaniu, aby podziwiać efekt mojej twórczej pracy i zaraz na wstępie symulator się wysypuje i zamyka, oczywiście pokazując moje ulubione okno o ''raporcie...'' Bardzo bym prosił kogoś, kto mniej więcej wie w czym jest problem aby mi pomógł, tym bardziej że nie mam się kogo poradzić bo żadnych ludzi którzy znają się na kompach nie znam aby ich ściągać do domu.
Z góry dziękuje, pozdrawiam!