Low poly to moja słabość, bo faktycznie zrobić ładny model to nie sztuka, sztuką jest zrobić go przy jak najmniejszej liczbie trójkątów a tym czasem odpowiadając na twoje pytanie to SM15 bez wózków ma aktualnie 18826 poly. Co do tabliczek, to nałozyłem boxy na obrys tabliczki z tekstury. Boxy te oteksturowane są troszke innymi tabliczkami z modelu SM30. Co do eu04 i eu20 to mam je wstawione na linii 546 i jak narazie to mi nie tnie za mocno. Teraz mamy nowsze kompy niz jakies 2 lub 3 lata temu i mozna sobie pozwolic na lepsza szczegułowośc modeli. Najwieksza ilośc poly idzie na wszelkie okrągłości. SM15 nie jest do końca kanciasta. Praktycznie kazdy jej naroznik to zaokraglenie jakies tam no i oczywiście poręcze i kilka innych cylindrów. Początkowo moje pudło było kanciaste i powiem że efekt był mizerny, i zaraz zamieniłem boxy na hamferboxy. I tak to idzie pozniej dalej... Z pudłem koniec teraz czekam na wózki od kolegi @SM15.
Pozdrowionka.
Nadal czekam na ładne zdjęcia od Was. Nie chce mi się wierzyc ze nie ma tu ani jednego warszawiaka co by podskoczył na Główną i zrobił kilka fot.