Autor Wątek:  "Śmierć Polaka na lotnisku w kanadzie"  (Przeczytany 4004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline moko_loko

• :)
  • Otrzymane polubienia: 0
"Śmierć Polaka na lotnisku w kanadzie"
« dnia: 15 Listopada 2007, 20:56:17 »
http://www.tvn24.pl/-1,1528574.1,wiadomosc.html

Ja jak to zobaczyłem to po prostu zwątpiłem takiego buractwa nie widziałem jeszcze,
co oni sobie myślą,no zabili polaka.
Ja osobiście załważyłem że co raz więcej nie szczęść jest wokół polaków najpierw z tymi żołnierzami teraz śmierc tego polaka w kanadzie ja czuje że coś się wydarzy bo to co się dzieje to dramat.

moko_loko Ty się nie obrażaj.
Nie ma znaczenia to, iż to Ty założyłeś wątek.
Spieszę Ci wytłumaczyć, otóż każdego dnia docierają do nas dziesiątki tragicznych wydarzeń. Każde z tych wydarzeń w większym lub mniejszym stopniu nas poruszy. Jeśłi w większym stopniu, to wyobraź sobie co będzie z naszego forum, jeśli będziemy zakładać takie wątki. Wyobrażasz sobie, codziennie dochodzi nowy wątek i jakimś wydarzeniu.
Podobałoby Ci się wtedy forum?
Patrzysz, a tam 13 stron samych zdarzeń.
Forum nasze to przede wszystkim (z założenia przynajmniej) rozrywka.
Dopuszczalnym jest pisanie o tragicznych wydarzeniach kolejowych (nie ma ich aż tak znowu dużo i jakoś emocjonalnie związani jesteśmy z koleją)
Jest tyle forów informacyjnych, że tam można się niejako "wyżyć" wyrażając tam swoje zdanie.
Mariusz
« Ostatnia zmiana: 16 Listopada 2007, 06:31:11 wysłana przez Mariusz1970 »
...

Offline Krzysiek626

• Zasłużony dla Symulatora
  • EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 445
Odp: "Śmierć Polaka na lotnisku w kanadzie"
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Listopada 2007, 21:15:35 »
http://www.tvn24.pl/-1,1528574.1,wiadomosc.html

Ja jak to zobaczyłem to po prostu zwątpiłem takiego buractwa nie widziałem jeszcze,
co oni sobie myślą,no zabili polaka.
Ja osobiście załważyłem że co raz więcej nie szczęść jest wokół polaków najpierw z tymi żołnierzami teraz śmierc tego polaka w kanadzie ja czuje że coś się wydarzy bo to co się dzieje to dramat.
Ja mam dość przemocy, dlatego jak powstaje taki następny wątek to nie dobrze mi. Co na forum siódemki może nas to obchodzić.
Równie dobrze idź i napisz to na forum szkła kontaktowego. Ja współczuję rodzinie. To wielkie nieszczęście. Chcesz jednak protestować idź gdzieś indziej. Tu i tak nic nie poradzimy.

Offline ISDR

• IZIR
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Listopada 2007, 22:07:24 »
Rzeczywiście szkoda rodaka! Brutalnie potraktowany.

A co do forum to może tu …

http://www.tvn24.pl/4,251,8,4283783,0,0,forum.html

Offline moko_loko

• :)
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Listopada 2007, 22:10:52 »
zamknijcie ten wątek już nie założe wiecej żadnego wątku bo to nie ma sensu bo każdy wątek jaki założe to odrazu fala leci że moko_loko to tamto. Wesołych świąt .
...

Offline ISDR

• IZIR
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Listopada 2007, 22:25:50 »

Offline AtapiCl

• O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Listopada 2007, 01:37:58 »
Panowie, spokojnie... Po co sobie dokuczać i kłócić się o bezsens... Jak @moko_loko chce napisać posta o tym, czy o tamtym - proszę bardzo, ja mu nie zabraniam. A to czy wam się to podoba, czy też nie, wyrazicie poprzez podjęcie dyskusji w tym temacie, albo olanie tego tematu i nic nie napisanie - nie poprzez wypisywanie swojego niezadowolenia, że powstał taki wątek.