0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Była to EU07.Miała czarne zderzaki,kwadratowe światła z czarną oprawką.Z przodu miała malowanie w kształcie litery V,ciemny zielony u dołu i dużo jaśniejszy u góry.Proszę o pomoc.To dla mnie bardzo ważne.Jaki ma numer?Jechała z pociągiem Roztocze do Zamościa przez Przemyśl.
Przeszukaj kolego fotki na sieci z maszynami ZT Żurawica. Obyś nie zadawał kolejnego pytania, to najpierw znajdź inwentarz, które maszyny należą do Żurawicy...
Roztocze prowadzą lokomotywy Krakowskie lub z Wrocławia bo kiedys widziałem EU07-004 tylko nie pamietam czy to Wrocławska czy Warszawska.
Adrian "AIR" Wrona, a zdjęcia zostały wykonane 19 listpoada 2006 roku.
Ostatnio to widziałem, że "Roztocze" prowadziła jakaś siódema z seri 4E w Rzeszowie zmieniają na tamare
Mój specyficzny gust przewiduje tolerancję dla takich nieszablonowych malowań lokomotyw na sieci PKP.
Ostatnio widziałem zdjęcie (chyba w świecie kolei) EU07 w trapezowym malowaniu. Według podpisu zdjęcie pochodziło z pierwszej połowy lat 80tych XX wieku.
CytujOstatnio widziałem zdjęcie (chyba w świecie kolei) EU07 w trapezowym malowaniu. Według podpisu zdjęcie pochodziło z pierwszej połowy lat 80tych XX wieku.A było trochę związane z tym moim??CytujJeśli chodzi o malowania, to mnie się podobało. Tyle że lok który fotografowałem był okropnie upaprany:Ta o której jest ten wątek też była taka "popaprana".
Jeśli chodzi o malowania, to mnie się podobało. Tyle że lok który fotografowałem był okropnie upaprany: