Autor Wątek:  Problem z projektem 201E  (Przeczytany 3097 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PEKAPE

  • Gość
Problem z projektem 201E
« dnia: 02 Listopada 2007, 09:29:35 »
Witam

Więc tak jak w temacie,po zainstalowaniu do symka projektu 201E i zamieszczonych tam ET22 (jest ich chyba 6),po wstawieniu ich do scenerii pokazuje się tylko jedna maszyna do prowadzenia czyli ET22-299,chciałem zamienić na inną i niestety ale EXE jej nie widzi.
Bardzo proszę o pomoc

Offline uetam

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2641
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 6
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Listopada 2007, 09:47:03 »
masz bledy w dynamic dat...
sprobuj odpac symka przez stv  - nie trzeba sie tyle meczyc :)

Offline mechatronik

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2407
  • Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Zobacz profil
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 163
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Listopada 2007, 12:15:26 »
Ja miałem podobny problem, i w pliku dynamic pozamieniałem wszystkie małe litery (tyczące się 201E) na wielkie i odpaliło :).
Pozdrawiam.
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

PEKAPE

  • Gość
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Listopada 2007, 13:41:25 »
Pomogło,projekt 201E działa,wszystkie maszyny pokazują się i można nimi jechać
Dziękuję machatronik,ale korzystając z okazji ten sam problem mam z paczką EN57 Mkaczego,tam też należy pozamieniać wszystkie literki małe na duże?

Offline mechatronik

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2407
  • Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Zobacz profil
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 163
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Listopada 2007, 13:54:58 »
Możesz spróbować. I tak bardziej symkowi nie zaszkodzisz, a co najwyżej pomożesz :).

ps
Poczytaj plik readme w paczce MKaczego (chyba tam był :) ), tam powinny być wpisy do scenerii. Jeśli na nich nie pójdzie to zacznij kombinować w dynamic.dat

Pozdrawiam.
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

Offline Mutopompka

  • Wiadomości: 1155
  • Na IRC-u SPRĘŻAREK vel. tyqtyqtyq
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Listopada 2007, 20:42:02 »
to ja przytoczę linijeczkę DYNAMIC.DAT:

//1 linia: nazwa pliku mmd (UpperCase)I wszystko jasne. UpperCase = WIELKIE LITERY!!!

Offline defiler

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1094
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 81
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #6 dnia: 05 Listopada 2007, 11:20:23 »
Zawsze mozna tez odpalic MaSzyne starym jak swiat sposobem - bezposrednio z EU07.EXE, wczesniej oczywiscie wprowadzajac swoje ustawienia do EU07.INI .

PEKAPE

  • Gość
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #7 dnia: 05 Listopada 2007, 11:50:16 »
Witam

Problem z głowy,kolega mechatronik udzielił mi kilka bardzo cennych wskazówek odnośnie mojego problemu za to Mu wielkie dzięki.

Temat proszę zamknąć.

Offline EU05

  • Wiadomości: 536
  • Tekstury produkuję!
    • Zobacz profil
    • http://www.tgk.rail.pl
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #8 dnia: 05 Listopada 2007, 17:57:43 »
Zawsze mozna tez odpalic MaSzyne starym jak swiat sposobem - bezposrednio z EU07.EXE, wczesniej oczywiscie wprowadzajac swoje ustawienia do EU07.INI .


Ja zawsze odpalam w ten sposób, jeszcze nigdy nie było problemów właśnie z takim odpalaniem. :)
Chętnie przyjmę zdjęcia na tekstury lokomotyw serii EU06, EU07, EP07, EP08 a także ET21, ET22, ET40, ET41 i ET42.

Kontakt mailowy.

Offline defiler

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1094
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 81
Odp: Problem z projektem 201E
« Odpowiedź #9 dnia: 05 Listopada 2007, 19:18:14 »
Ja zawsze odpalam w ten sposób, jeszcze nigdy nie było problemów właśnie z takim odpalaniem. :)
To prawda. Sposob jest niezawodny, dodatkowo nie wymaga dynamic.dat.

Zamykam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 05 Listopada 2007, 21:46:02 wysłana przez Akvin »