Witam, jako że wróciłem z wyjazdu to odpowiem na pytania.
Po pierwsze - w sprawie serwera - nie wiem, co się stało - ja rano przed podaniem linku na forum ściągnąłem archiwum - poszło w całości za pierwszym razem, było kompletne, bez jakiegokolwiek błędu. Tych, co oczerniają, pisząc, że nie sprawdziłem, proszę, by na przyszłość zastanowili się, czy ich twierdzenie to wysnuta bez żadnych przesłanek durna hipoteza, czy też coś, co może mieć choć cień prawdy.
Co do kabiny - moje zdanie jest takie, że kabina jest o wiele lepsza od starej, a PEKAP i Kolejarz wykonali solidną robotę. Ale to tylko moje zdanie, jeśli komuś się nie podoba - rozumiem - można wstawić tą ze starego modelu. Teraz byk jest w innym folderze, więc spokojnie: stara kabina jest i można przenieść. Jeśli i to nie zadowoli - macie inny tabor, nikt nie każe jeździć bykiem.
Co do tekstur - mnie też wydaje mi się, że te 8 to nie jest dużo, ale spokojnie - na wszystko trzeba czasu, jednak zapewniam Was, że mam zdjęcia na sporo byków i sporo byków porobię. Mogę na razie zapewnić, że kilkanaście lokomotyw z CM Białystok (one mają pierwszeństwo, co Andy? ;) ) będzie, na razie nie podaję numerków ani żadnych danych - poczekacie cierpliwie i mam nadzieję, nie marudząc.
Jeśli zdjęcia na tekstury macie, to mój mail chętnie je przyjmie - zapraszam do współpracy.
Pozdrawiam zarówno narzekających jak i zadowolonych,
EU05