jakby sie z 5 osob podjelo to wcale nie byloby tak tragicznie z wykonaniem, ale eventy to juz trzebaby bylo zatrudnic Mariusza1970, Krzyska626, Bohuna, Mateu:D
@Żuk, dzięki za uznanie. Jednak po obejrzeniu projektu, trasy stwierdzam to samo co @Krecik:
...ale z eventami to już w ogóle będzie masakra... No ale cóż, kto się podejmie - życzę duuuużo wolnego czasu i powodzenia...
Eventy mogę poćwiczyć w trasach otwartych, jak Bałtyk, czy SDR18. W tych trasach też grzebałem. Przy aktualizacji Quarka2007 i Bałtyku w eventach sam otrzymałem niezbędną pomoc od @Mati_An
Jest wielu dobrych evenciarzy, ale tu chyba trzeba przeprowadzić konsultacje/negocjacje po za forum, na PW lub GG. Z doświadczenia wiem, że publiczne roztrząsanie nie prowadzi do gotowych efektów. Trzeba popytać jakie jest realne poparcie dla takiego projektu ( kilka postów już stąd wyleciało na bocznicę). Z krytyką też trzeba się pogodzić.
Ponieważ ostatnio dość dobrze wychodzi mi testowanie produktów do symulatora, oferuję pomoc w tym zakresie.
PS:Co do padających dysków..... Nowy dysk też odradzam, raczej taki 6 miesięczny. Sprzęt najczęściej pada na początku i końcu swojej żywotności.