Zaklady pytasz ?
W bytomiu, na chrobrego 4, wejscie przez brame prawe drzwi na parterze.
W tej chwili do wyboru amfa hasz i koka, w przyszlym tygodniu bedzie tez lsd i marijuana.
Dodano po 35 minutach:
Ja jeszcze dodam, że skoro już pisecie o pracach nad nowymi trasami w dziale TRASY, a nie NA WARSZTACIE tostarajsie się ludzie skończyć tę traskę, bo każdy forumowicz wie, ile to ludzi pisze o świetnie zapowiadających się trasach, a okazuje się, że wogóle nie wychodzą.
Potencjalna osoba, która jest nowa na forum, musi przeczytać w dziale
TRASY ogormne ilości postów o "pięknej" trasce, by dowiedziała się, że trasa wogóle nie istnieje, bo komp padł, bo się nie chce, itp. itd.
Pozdrawiam.
Zgadza sie, w realu powstaje jeszcze wiekszy bajzel, bo jak przegladnelem w dziale trasy, jest tak jak mowisz, setki wspanialych tras, ktore nigdy nie zostaly dokonczone, lub skasowaly sie w okolicznosciach godnych archiwumX, ew ktos sobie je olal. Inna sprawa to to, ze sa trasy ktore znow nie opuszczaja dzialu warsztat, i zlozylo sie, ze na warsztacie znalazlem trase, ktora nie ma w dziale trasy.
zauwazylem, pod sigiem niektorych osob wskaznik postepu, np u uzytkownika piotrek
Ma w swoim sigu to co tworzy i wskaznik postepu.
Moim skromnym zdaniem, skoro piotrek cos takiego splodzil, nie wiem, czy on to updatuje recznie, tzn robi wykres w postaci obrazka i wkleja, czy ma to zautomatyzowane, ale jestem zdania, ze dzial trasy, tabor powinien byc moderowany, user zglasza trase np fiolkowo gorne-obornikowo dolne na warsztat, ustawiany jest wskaznik postepu przy temacie i poszlo, wtedy widzimy, jak to wyglada, ja osobiscie proponuje tak:
I mamy wtedy jasnosc, zas pytanie nie zwiazane z trasami, taborami teksturami sila rzeczy znajda sie w dziale pytania