Autor Wątek:  paczka całościowa  (Przeczytany 73920 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krzysiek626

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 5925
  • EXIT
    • Zobacz profil
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 443
paczka całościowa
« Odpowiedź #120 dnia: 24 Marca 2006, 18:32:45 »
Cytat: "Mariusz1970"

 No to przejechałem Testowo_2.scn z dwoma Ganzami i 4 wagonami. Było wszystko ok. nie było żadnego muru, eventy też ok. Przejchałem całą trasę.
Pozdrawiam



Offline Mariusz1970

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 3927
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 287
paczka całościowa
« Odpowiedź #121 dnia: 24 Marca 2006, 20:30:52 »
Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem :)
A tak na poważnie, myślę że powodem jest współpraca sprzętu z exe. Tak
przynajmniej wynika z postów. U mnie jest ok. Poszukaj może innego exe, lub coś zmienić w konfiguracji sprzętu, chociaż nie wiem co :(
Ja sobie jeżdże i to mi się nie zdarza.

Pozdrawiam
Mariusz

Dodano po 1 godzinach 43 minutach:

 Przejechałem Testowo jeszcze raz i było wszystko ok. Oto screen z ukończenia misji:
http://img62.imageshack.us/my.php?image=testowo0oq.jpg

Niech się Abu lub inny boss zlituje nad Wami i coś doradzi.

Pozdrawiam
Mariusz

andrev1989

  • Gość
paczka całościowa
« Odpowiedź #122 dnia: 24 Marca 2006, 20:44:32 »
U mnie w quarkmcach brakuje eventów, nie wiem czy było to już zgłaszane.

Offline Krzysiek626

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 5925
  • EXIT
    • Zobacz profil
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 443
paczka całościowa
« Odpowiedź #123 dnia: 24 Marca 2006, 21:28:22 »
Marisz napisałeś:
Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem :) ...
.....Niech się Abu lub inny boss zlituje nad Wami i coś doradzi. ...


Mariusz nie bądź taki skromny, nie chciałem sprawić kłopot.
Litość? , myślałem że może jeszcze komuś zależy aby to ogarnąć.

a tak na poważnie:
Zjawisko uderzania w mur " u niektórych ludzi " jest przykre, bo zrobiłeś przy swojej paczce fantastyczny kawałek roboty.

Offline Żuk

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1085
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 3
paczka całościowa
« Odpowiedź #124 dnia: 24 Marca 2006, 22:05:56 »
Wgrajcie sobie exe z unoff 16.07 i juz efekt udezenia w mur nie wystepuje bynajmiej u mnie tak jest.
Pozdrawiam iczekam na maszyne w ktorej mozna bedzie posmigac w sieci. Ale to jeszcze duzo czasu zanim to nastapi.

Offline pudel

  • Wiadomości: 111
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #125 dnia: 25 Marca 2006, 08:22:24 »
Cytat: "Żuk"
Wgrajcie sobie exe z unoff 16.07 i juz efekt udezenia w mur nie wystepuje bynajmiej u mnie tak jest.
Pozdrawiam iczekam na maszyne w ktorej mozna bedzie posmigac w sieci. Ale to jeszcze duzo czasu zanim to nastapi.


tak tylko wtedy gorzej z nowymi trasami

Offline Żuk

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1085
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 3
paczka całościowa
« Odpowiedź #126 dnia: 26 Marca 2006, 11:54:29 »
Cytuj
tak tylko wtedy gorzej z nowymi trasami


Ja nie mam zadnego problemu z nowymi trasami na tym exe

Offline pudel

  • Wiadomości: 111
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #127 dnia: 07 Kwietnia 2006, 10:10:09 »
sprawdzilem symka od Mariusza1970 na innym kompie ciut starszym (Athlon 1,6, GF4MX, 256 ram, xp sp1) i na nim w miejscach ktorych u mnie i kolegi wystepuje uderzenie w sciane symek sie zawiesza powodujac niebieski ekran :)

Offline Wojti

  • Wiadomości: 38
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #128 dnia: 08 Kwietnia 2006, 19:20:28 »
Kto pomoże jak obsłużyć stronę z tą Paczką Całościową aby ją pobrać
Ale pędziłem po szynach.

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #129 dnia: 10 Kwietnia 2006, 15:47:49 »
siema. No sciągnełem ta paczkę i jest super! Ale w trasie Moczniki gdzie mam jachac ET22 po skałd który stoi na szlaku jest mały problem. Mianowicie: Jak wyjerzdzam ze stacji macierzystej jest spoko mam S2 i jest luzik... jak dojerzdzam do stacji juz gdzie sa te wagony też nei ma problemu, mam Sm2 i jest spoko. Ale jak wracam spowrotem na Moczniki (bo tam trzeba podpiąc loka z drugiej strony skałdu) to na pierszym semaforku mam zółte i jak jade dalej to jest chyba semafor wjazdowy i na nim mam juz S1. wiec zatrzymuje się i czekam. czekam. czekam i czekam i nic... cały czas S1. znudzony postaniwam jednak jechac no i dojechałem do toru na peron gdzie stał SU45. Heh a potem juz nic nei mogłem zrobić bo się tam na wjazdowym zmieniło na dwa zółte i zwrotka sie tez zmieniła i juz klapa. Więc odpaliłem jeszcze raz zrobiłem to samo no i jestem z wagonami znów pod tym semaform i stoję i znów jest S1. czekałem równą godzinę... wkurzony pojechalem na czerwonym i znów dojechałem do SUki... ale chciałem sprawdić czy coś się tam zmieniło i wziełem Tryb F4 i poleciałem do tego semafora wjazdowego patrze a na nim było 2 zółte... Czemu jak tam stoję to się nic nei zmienia a jak rusze i pojade dalej to wtedu się dopiero zmieni? A wtedy juz nic nei mogę zrobić bo jak cofnę to kieruje mnie na iiny tor. Pomózie? co z tym jest? maił ktos taki problem. Z góry dziekuje za kazdą odpowiedz. Pozdrawiam;)
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

Offline czapka

  • Wiadomości: 13
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #130 dnia: 10 Kwietnia 2006, 19:42:58 »
nie tak dawno ściągnąłem paczkę całościową w 3 częściach/archiwum samowypakowujące/ , po zainstalowaniu /a są tam prawie wszystkie trasy/sprawdzałem po kolei trasy i osłupiałem ani jednego błędu  wszystkie trasy chodzą wyśmienicie rozdzielczość mam najwyższą i płynność super.Po prostu dla mnie rewelacja.Zawsze miałem problemy z trasami ,teksturami itp.a teraz jak ręką odjął.Zainstalowałem Herby i bez najmniejszego błędu. Nawet EN 57 inna /chyba że jestem do tyłu z nowościami/ma rozległy widok na nastawnik przyżądy i szybkościomierz jak również lampki kontrolne.
Tak że ja mam problem rozwiązany.Wielkość to ok. 140 Mb.

andrev1989

  • Gość
paczka całościowa
« Odpowiedź #131 dnia: 10 Kwietnia 2006, 20:01:28 »
Cytat: "eU-o7 GTtuning"
siema. No sciągnełem ta paczkę i jest super! Ale w trasie Moczniki gdzie mam jachac ET22 po skałd który stoi na szlaku jest mały problem. Mianowicie: Jak wyjerzdzam ze stacji macierzystej jest spoko mam S2 i jest luzik... jak dojerzdzam do stacji juz gdzie sa te wagony też nei ma problemu, mam Sm2 i jest spoko. Ale jak wracam spowrotem na Moczniki (bo tam trzeba podpiąc loka z drugiej strony skałdu) to na pierszym semaforku mam zółte i jak jade dalej to jest chyba semafor wjazdowy i na nim mam juz S1. wiec zatrzymuje się i czekam. czekam. czekam i czekam i nic... cały czas S1. znudzony postaniwam jednak jechac no i dojechałem do toru na peron gdzie stał SU45. Heh a potem juz nic nei mogłem zrobić bo się tam na wjazdowym zmieniło na dwa zółte i zwrotka sie tez zmieniła i juz klapa. Więc odpaliłem jeszcze raz zrobiłem to samo no i jestem z wagonami znów pod tym semaform i stoję i znów jest S1. czekałem równą godzinę... wkurzony pojechalem na czerwonym i znów dojechałem do SUki... ale chciałem sprawdić czy coś się tam zmieniło i wziełem Tryb F4 i poleciałem do tego semafora wjazdowego patrze a na nim było 2 zółte... Czemu jak tam stoję to się nic nei zmienia a jak rusze i pojade dalej to wtedu się dopiero zmieni? A wtedy juz nic nei mogę zrobić bo jak cofnę to kieruje mnie na iiny tor. Pomózie? co z tym jest? maił ktos taki problem. Z góry dziekuje za kazdą odpowiedz. Pozdrawiam;)


Ja miałem natomiast problem z misją EP08 w Mocznikach, gdy już wracałem osobowym dostałem wjazdowe na stację Moczniki i tak były zwrotki poustawiane, że się na fiata wpakowałem, na peronie pierwszym, rozumiem dwa składy na peronie, ale mój się cały nie zmieścił i dlatego się zmartwiłem.

Pozdrawiam.

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #132 dnia: 10 Kwietnia 2006, 20:13:25 »
Cytuj
Ja miałem natomiast problem z misją EP08 w Mocznikach, gdy już wracałem osobowym dostałem wjazdowe na stację Moczniki i tak były zwrotki poustawiane, że się na fiata wpakowałem, na peronie pierwszym, rozumiem dwa składy na peronie, ale mój się cały nie zmieścił i dlatego się zmartwiłem.


hehe... ja mam tak samo. Myslałem jednak ze to moja wina bo podmieniłem sobie loka i smigam na tej trasie EP09. I tez na końcu kieruje mnie na peron gdzie stoi SUka. ale jakloś sie miescimy.
    A co do mojego wyżej opisywanego, problemu to wie ktos jak zrobić zeby się to S13 zapaliło. patrzyłem do wpisu Event i tam wyglada ze wsio jest ok. No ale mam S1... Z resztą wyżej opisałem szczegółowo. Prosze o pomoc bo napaliłem sie na ta traskę. Z górki DZIĘKUJE ;)
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

andrev1989

  • Gość
paczka całościowa
« Odpowiedź #133 dnia: 10 Kwietnia 2006, 20:32:19 »
Cytat: "eU-o7 GTtuning"
hehe... ja mam tak samo. Myslałem jednak ze to moja wina bo podmieniłem sobie loka i smigam na tej trasie EP09. I tez na końcu kieruje mnie na peron gdzie stoi SUka. ale jakloś sie miescimy


Hehe no to właśnie niech się wypowiedzą Ci, którzy na tej trasie nie śmigają EP09, bo ja właśnie tek jak Ty podmieniłem loka na EPokęi mam właśnie taki problem, a szczerze powiedziawszy to nigdy tej trasy EP08 nie jechałem i nie wiem czy z tym lokiem jest dobrze.

Pozdrawiam.

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #134 dnia: 10 Kwietnia 2006, 23:49:26 »
Cytuj
podmieniłem loka na EPokęi mam właśnie taki problem


Wiesz, wydaje mi się ze to nie jest zależne od loka, bo zmieniamy tylko wpis w sceneri dot. loka. A tu jest wina chyba w zwrotnicy. Poprotu jest jedna zle ustawiona, bo powinnyśmy chyba jechac prosto na peron, a kieruje nas na boczny peron gdzie stoi SUka. Tak mi sie wydaje, bo ja juz trochę symka pozmieniałem po swojemu i głównie prowadzę EPoki i Byki (ET-22) i żadko mi jakies błedy wyskakiwały z tego powdu. Chociaż nie jestem pewny... No niech ktos się wypowie, kto jechał EP08, na jaki tor go skierowano...
PS.: Nikt mi nie pomoże? :( Napisałem posta wyrzej opisując mój problem z trasą Moczniki. Moze jednak ktoś? Moze ktoś maił taki problem i uporał się z nim. Proszeee..

Pozdrawiam.
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

Offline mookie

  • Wiadomości: 70
    • Zobacz profil
    • http://www.hampel-fanclub.pl
  • Otrzymane polubienia: 1
paczka całościowa
« Odpowiedź #135 dnia: 11 Kwietnia 2006, 14:44:38 »
moze ktos jeszcze raz to zuploadować, bo ten link nie ziałą?:>
Pomogłem?
Obok przycisku "Cytuj" jest taki mały plusik.
Wciśnij go !

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #136 dnia: 11 Kwietnia 2006, 16:17:30 »
Cytuj
moze ktos jeszcze raz to zuploadować, bo ten link nie ziałą?:>

No zaraz dam na rapida;)

Własnie skończylem trase Moczniki EP08. Kurde na końcu juz jak jechałem na peron w mocznikach to oczywiście skierowało mnie na tor gdzie stała SUka. a tak się zatrzyamała ze 2 wagony z mojego skladu na peron się nie zmieściły.

PS.: A co z moim probleme Moczniki ET22? bede nieugienty i dlaej bede prosił o pomoc. Wyrzej opisane szczególowo.

EDIT:
Link do paczki Mariusza:
http://rapidshare.de/files/17740804/eu07.rar.html
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

Offline Mariusz1970

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 3927
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 287
paczka całościowa
« Odpowiedź #137 dnia: 11 Kwietnia 2006, 18:40:50 »
Moczniki mijsja z ET:
U mnie jest ok.Spisałem wszystkie sygnalizatory i to tak u mnie wygląda:
dojeżdżając do Moczników mam żólte, następnym dwa żółte, mijam karzełkowy niebieski, dojeżdżam do stacji mam żółty biały, jadę trochę za, gdyż skład jest długi. Odczepiam wagony,jadę dalej mam biały, dojeżdżam do karzełkowego niebieski, stop. Zmiana kabiny, karzełkowy biały, żółty biały, mijam nastawnię,karzełkowy niebieski stop, zmiana kabiny, karzełkowy biały, dojeżdżam pod wagony, doczepiam, zmiana kabiny. Jest na sygnalizatorze żółte i białe, a na następnym czerwone. Po chwili zmienia się na migający żółty i stały biały, a na następnym zielony żółty i jadę.

Mijsa z osobówką, to tak jest, że wjeżdżam na stojącą SU, ale do tego się przyzwyczaiłem.

Pozdrawiam
Mariusz

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #138 dnia: 11 Kwietnia 2006, 19:30:47 »
Cytuj
następnym dwa żółte,


hehe Mariusz1970, chciałbym aby tak było u mnie... tak tak, jak dojerzdzam do moczników to tez mam zółte. ale, jak napisałem wyrzej, pózniej nie mam tych dwóch zótych. Jest cały czas czerwone S1. i czekam z godzine i nic. Ale jak rusze na tym czerwonym i pojade dalej (gdzie mnie wpakuje na tor gdzie stoi SUka) to raptem mi się zmienia tam na dwa zółte S13. i juz nic nei mogę zrobić bo zwrotka tez się pzrestwia i kieruje mnie na zupełnie iiny tor jak cofam. Powiedz, moze coś w Evecie jest u mnie skopane? ale nic tam nie robiłem, i z tą scenerią tez nie.

To jest chyba ten odcinek eventu odpiwedzialny za ten syganł na semaoferze:

//-----------wjazd na moczniki--------
event memcell_update_trasa_d05 updatevalues 0.0 memcell_trasa_d d 0 6 endevent
event trasa_d05 multiple 30.0 memcell_trasa_d
      moczniki_Wj_c_S13
      Anglik_test2972bc
      Anglik_test4120ac
      moczniki_zwr08+
      moczniki_zwr53-
      moczniki_zwr56-
      moczniki_zwr57+

      memcell_update_trasa_d05
condition memcompare d 0 5 endevent


I co macie tak samo? Dobrze to jest? Dziekuje za odpowiedz.

Pozdrawiam;)
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

Offline Tomek6996

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 96
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #139 dnia: 11 Kwietnia 2006, 20:02:08 »
To przestaw sobie sam zwrotke i do przodu.

Offline MKaczy

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 485
  • ^Służbowe BMW^
    • Zobacz profil
    • http://zyciekolei.blox.pl/html
  • Otrzymane polubienia: 53
paczka całościowa
« Odpowiedź #140 dnia: 11 Kwietnia 2006, 20:46:13 »
Cytuj
To przestaw sobie sam zwrotke i do przodu.


No myslisz ze nie próbowałem? No jasne ze tak, ale tam to eventy przestawiają. Moze poprostu coś w tym wpisie jest skopane? Bo chyba światło S13 powinno sie zpalic jak stane na danym torze (no wyzwoli się event) i on się wyzwala, tyle ze jak przejade na zupełnie innym torze. Moze w tym wpise trzeba zmiec nazwe toru? Tylko jak... A moze zrobie inaczej. Moze mógł by ktryś z Was, kto nie zauwarzył zadnego błędu jezdząc po mocznikach, przesłac mi plik "moczniki_events INC". Bo pare stron wczesniej była mowa ze też ktośmaił problem z tym plikiem. Jeśli juz ktoś  by był chętny to mógł by umieścić jako złącznik do posta bo to ma ok 40KB. A w tym wpise co dałem posta wczesniej wszystko gra? Moze tam trzeba zmienić coś. No nie wiem... Przepraszam ze zawracam wam głowe ale no kurcze nie mam pojęcia co zrobic a Wy się bardziej znacie... Liczę ze mi pomozecie, bo traska jest siwetna...
"Wsiąść do pociągu... towarowego..." :)
Maszynista - PKP Cargo CTOE-Szczecinek - ET22, 201EK, EU06, EU07, ET41, ET42, SM42, ST44-ko, SM42-6dg, ST48-Da

Offline Krzysiek626

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 5925
  • EXIT
    • Zobacz profil
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 443
paczka całościowa
« Odpowiedź #141 dnia: 11 Kwietnia 2006, 22:08:48 »
Jadąc składem z ET22 zawsze wjeżdżam w Mocznikach tam gdzie trzeba.
Misja z EP08 od początku istnienia tej scenerii kończy się wjazdem na tor gdzie stoi SU.
Po za tym jak masz ściągnięte archiwum rar z paczką, to tam znajdziesz plik o który prosisz.
I jeszcze jedno: W wyszukiwarkę wpisałem  "moczniki" wybrałem dział pomoc. Nie widzę powodu rozgrzebywania tego tematu po raz kolejny.

Offline Mariusz1970

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 3927
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 287
paczka całościowa
« Odpowiedź #142 dnia: 15 Kwietnia 2006, 09:44:55 »
Witam!!

Wypuszczam swoją paczkę ze światłami do lokomotyw.

Pomysł i wykonanie świateł: youBy i  EP08_015

Dostałem niedawno loki ze światłami od youBy i otrzymałem od niego zgodę na wypuszczenie za co serdecznie dziękuję.

W mojej paczce dawałem lokomotywy ze światłami tylko w sceneriach, gdzie jest ciemno lub niebo mocno zachmurzone czyli:
Bochnia, Linia546_EN57, Linia546_et22-1, Moczniki
Można więc samemu dokonywać wyboru, jaką lokomotywę użyjemy w scenerii (ze śwatłami lub bez) i tak wpisy w scenerii:
4E bez świateł
4Esw ze światłami

4E1 bez świateł
4E1sw ze światłami

303E-m bez świateł
303E-msw ze światłami

201E bez świateł
201Esw ze światłami

6ba,6bs,6bb kibel bez świateł
7ba,7bs,7bb kibel ze światłami

Nie pytajcie mnie, dlaczego postanowiłem dać tylko gdzie nie gdzie lokomotywy ze światłami i
dlaczego przyjąłem taki system rozróżniania lokomotyw. Tak sobie zrobiłem.

Jest tam też sucha dokumentacja od nastawnika.
Wesołych i spokojnych świąt i żebyście żygali z obżarstwa :), bo święta bez przejedzenia to nie święta :)

Link do paczki:
http://www.megaupload.com/?d=D29QWU4X

Pozdrawiam
Mariusz


PS Miałem wypuścić "lightpacka" ze światłami, ale jeszcze nie gotowe (trzeba co nie co podoklejać)  i nie wiem w jakiej formie
(czy mają być tylko lokomotywy ze światłami czy tak jak zrobiłem powyżej)

Offline piotrln

  • ZbanowanyZbanowany
  • Maskotka forum
  • *
  • Wiadomości: 134
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 18
paczka całościowa
« Odpowiedź #143 dnia: 15 Kwietnia 2006, 21:19:16 »
Mariusz istnieje możliwosc przesłania tej paczki na dysku CD ? zajmuje 100 mb .Nie moge sciagnac . Jakbyś mógł byłbym wdzieczny . Pozdrawiam
Formuła 1 Wymiata.

Offline Mariusz1970

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 3927
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 287
paczka całościowa
« Odpowiedź #144 dnia: 16 Kwietnia 2006, 23:02:33 »
Istnieje możliwość wysyłki, ale to ostateczność. Co się u Ciebie dzieje, że nie możesz ściągnąć?

Offline mookie

  • Wiadomości: 70
    • Zobacz profil
    • http://www.hampel-fanclub.pl
  • Otrzymane polubienia: 1
paczka całościowa
« Odpowiedź #145 dnia: 16 Kwietnia 2006, 23:59:53 »
możemy sie spotkać np. na parowozjadzie i Ci dam płytkę :)
osry ze nie na PRIV, ale nie mam czasu :)
wesołej reszty świąt, i aby dyngusowa woda nie podmyła wam styczników
Pomogłem?
Obok przycisku "Cytuj" jest taki mały plusik.
Wciśnij go !

Offline Mariusz1970

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 3927
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 287
paczka całościowa
« Odpowiedź #146 dnia: 17 Kwietnia 2006, 00:04:29 »
A co to "parowozjadzie" i kiedy i gdzie?

Dodano po 1 minutach:

 Dobra to się tyczyło piotra.
ok.

Offline pudel

  • Wiadomości: 111
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #147 dnia: 17 Kwietnia 2006, 13:57:49 »
Cytat: "Żuk"
Wgrajcie sobie exe z unoff 16.07 i juz efekt udezenia w mur nie wystepuje bynajmiej u mnie tak jest.
Pozdrawiam iczekam na maszyne w ktorej mozna bedzie posmigac w sieci. Ale to jeszcze duzo czasu zanim to nastapi.


wtedy tylko problem z time sie pojawia na niektorcyh trasach

Offline piotrln

  • ZbanowanyZbanowany
  • Maskotka forum
  • *
  • Wiadomości: 134
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 18
paczka całościowa
« Odpowiedź #148 dnia: 17 Kwietnia 2006, 18:54:43 »
mam za słabe łacze jest strasznie wolne i mi wywala po 5 mb . Tylko dla tego prosze jakbys mógł oczywiscie . Pozdrawiam
Formuła 1 Wymiata.

Offline pudel

  • Wiadomości: 111
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
paczka całościowa
« Odpowiedź #149 dnia: 18 Kwietnia 2006, 16:15:33 »
dobrze by bylo jak by ktos rozwiazal ten problem przyslowiowego "walniecia w sciane" z nowym exe czym on jest spowodowany; czy te prace w celu sprawdzenia bledu trwaja??