Jak to jakie i jak to czego? Przecież nie Rynku. A tak na poważnie to idz na dworzec zrób zdjęcia na północ i na południe od peronów, mniej więcej jakie podsypki torówsą zastosowane bo to ma duże znaczenie. Najabardziej zależy mi na sieci trakcyjnej, jak są ułożone bramki, słupy itp. wszystko poprostu wszystko co jest możliwe. To samo tyczy się Lublińca, jeżeli ktoś ma możliwość iść na dworzec w Lublincu czy też w okolice to niech idzie i robi zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia, na podstawie planu jestem w stanie zrobić tylko układ torowy i perony a trakcje skąd będe wiedział jak ułożyc? Tak więc dużo zdjęć potrzebuje, bo to naprawde jest pomocne, najlepiej zaraz po Nowym Roku, czym prędzej tym lepiej.
P.S Nie zauważyłem, że Mateu dostarczył plan Lublińca z semkami, będę pracował na bazie tego planu, mam tylko prośbę do Ciebie (Mateu), jakbyś mi podał wymiary peronów, długość, szerokość, oraz wysokość, będe naprawde wdzięczny, teraz nie będe miał czasu na szukanie takich bzdur w internecie mająć coś poważnego do roboty.
P.S 2 bohunieIc: jeżeli przez kilka dni nie będzie mnie na forum i nie będe dawał znaku życia to się nie zniechęcaj, to znak że pracuje nad tym dworcem i nie mam czasu czytać i śledzić forum.
Pozdrawiam !