Autor Wątek:  Przeliczenie scenerii "Stary Jawor" na linię 315  (Przeczytany 6885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ra

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ostatni gasi światło...
    • Instalator+Starter+Edytor
  • Otrzymane polubienia: 388
Odp: Przeliczenie scenerii "Stary Jawor" na linię 315
« Odpowiedź #30 dnia: 08 Sierpnia 2024, 01:48:11 »
W połowie 2023 zawiesiłem dalsze prace nad sceneriami oraz nad edytorem, żeby zająć się innymi tematami. Na czerwiec 2024 planowałem rozeznanie w sytuacji z opcją odwieszenia, póki co stan zawieszenia kontynuuję. Jedynie po krótkich i niezbyt udanych podejściach do Quarka oraz okolic Szczecina na początku 2024 odgruzowałem tory od Tarnowskich Gór do Ostrowa Wielkopolskiego (i tak nie dałem rady sprawdzić przejezdności na LK131, bo coś się posypało ze scenariuszem i już nie dogrzebałem się). Obecnie przymierzam się do odgruzowania LK7, bo od 2017 leżą pliki i nieco bałagan się z tym zrobił, a od niedawna mam uporządkowane kwestie organizacji komórek i mogę coś więcej w tym zakresie zmienić.

Co do Malczyc i okolic, to trochę zatraciłem ciągłość koncepcji i widzę, że nawet nie zrobiłem inwentaryzacji dostępnych materiałów, typu porównanie długości torów w Jaworze, czy sprawdzenie przejezdności pomiędzy Malczycami a portem. Jeśli potrafisz określić jakiś mały cel, który niewielkim nakładem pracy można by zrealizować, to mogę się tego podjąć, bo skupianie się na jednym temacie jest mało efektywne i czasem muszę zrobić coś innego, gdzie się da określić jakiś pośredni stan docelowy (typu ostatnio przejazd pociągu IR38121 z Katowic do Ostrowa).
¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Ra

Polecam: kręgarz Wojciech Walczak, projekt masarni

Offline matek123

• Moderator
  • Otrzymane polubienia: 2313
Odp: Przeliczenie scenerii "Stary Jawor" na linię 315
« Odpowiedź #31 dnia: 08 Sierpnia 2024, 18:14:17 »
od 2017 leżą pliki i nieco bałagan się z tym zrobił
Od tego czasu chyba Scyzor coś pchnął do przodu. Polecam się podpytać autora, żeby nie było, że Ty na starych, a on na swoich działa.
Poszukuję zdjęć na tekstury pociągów sieciowych. Szczególnie platform z pomostami.