Witam, temat jak w temacie - zapytanie, wniosek, ankieta, jak kto woli. Uważam, że fajnie by było, aby główny kanał powrócił do łask, stąd też tutaj piszę i wystosowuję pytanie do administracji - Tak? Nie? Jeśli nie, to chętnie poprosiłbym o uzasadnienie takiej decyzji. I od razu kilka kwestii:
-> Czy były afery i kłótnie?
Tak. I zapewne dalej będą, mam nadzieję że rzadziej, jednak w sytuacji, którą mamy aktualnie, kulturalna sprzeczka nie powinna być tępiona. Trzeba ze sobą dyskutować, bo blokowanie pola do tej dyskusji doprowadzi do jeszcze większego i wyraźnego podziału.
-> "Mogę założyć swój kanał na mm."
No mogę, ba, nawet już Hirek to zrobił. Co więcej, nikt się tam nie udziela, a kanał jest martwy. Porównajcie statystyki osób aktywnych (przed wyłączeniem) na eu07, a na tym obecnym.
Oprócz tego, w międzyczasie został zaktualizowany regulamin, tak, aby obejmował chat. Można by tak na przykład się do niego zacząć stosować, skoro już jest? (Choć uważam go za nieco restrykcyjnego, to jednak, lepiej żeby był pod kontrolą, niż żeby tego kanału nie było wcale/był wyłączony). Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam cieplutko wszystkich odbiorców komunikatu, wesołych Świąt :)