We wszystkich impulsach na ekranach reklamowych wewnątrz składu znajduje się impuls kolei śląskich, taka drobnostka :p + szyby w członach a oraz c są bardziej przyciemnione niż w b
Obrazek zostaje. Ew można dać wygaszony ekran. Wnętrza mają wspólną teksturę.
Na szybach wyrównywałem kolor ale istotnie z kryciem coś nie tak poszło. Poprawię.
Witam,
W opisie zmian do wersji 20.09 jest napisane, że "Dla E186 oraz BR285 wyłączono wzrost ciśnienia ponad 5 bar w pozycji napełniania". Nie ma teraz żadnej różnicy między pozycjami "Jazda" a "Napełnienie uderzeniowe" na tych lokomotywach. Czy jest tak w rzeczywistości?
Różnią się przekrojem przepływu. Ciśnienie takie samo, tylko szybciej leci. Nie obsługujemy niestety takiego bajeru.
Włączam starterze w opcjach Klawiszologia. Przejrzałem całą i nie widzę przypisanego przycisku "Print Screen" W czasie symulacji po naciśnięciu tego przecisku w ogóle nie zapisuje w w folderze screenshots. Czy to tak ma być? Może to ma być jakoś ustawione? Choć powinno to działać w ten nowej paczce, ale w poprzednich też był z tym problem. Kiedyś to działało w którejś wersji.
Tak ma być. Już od kilku wydań exe są z gałęzi bez biblioteki od screenshotów.
EW58 nie posiada rp1. Widziałem też, że któryś skład posiadał wagon towarowy końcowy który miał tabliczki fioletowe, jak by nie było tekstury.
Zapraszam do wymodelowania pedałów. Wiemy. Co do końcówek, to w Flls jest już poprawione. A jak nie o niego chodzi, to określenie 'jakiś wagon" nie pomoże w naprawie.