Autor Wątek:  Pantograf EP08  (Przeczytany 5231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tomi_1

  • Wiadomości: 16
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Pantograf EP08
« dnia: 12 Maja 2020, 14:47:44 »
Witam,
w nowej paczce 20.04P problem z wielokrotnym podniesieniem pantografu. Zmiana z wejściem do przedsionka opisana w instrukcji, ale działa może 3, 4 razy. Przy kolejnej próbie po opuszczeniu, żaden pantograf nie reaguje. Zrobiłem testy na td. Załączam pliki.
Uprzejmie proszę o pomoc. Czasem podczas jazdy trzeba tę czynność wykonać kilka razy.
Pozdrawiam,
Tomi

Offline jakubg1

  • Deweloper
  • Wiadomości: 1145
  • MaSzyna ma szynę, szyna ma MaSzynę - na kołach.
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 602
Odp: Pantograf EP08
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Maja 2020, 14:52:41 »
Zanim zgłosisz jakiś problem sprawdź readme (sterowanie/najnowsze zmiany). Tam znajduje się odpowiedź, dlaczego Tobie nie działa ;)
Nie włączyłeś sprężarki :)
« Ostatnia zmiana: 12 Maja 2020, 14:54:58 wysłana przez jakubg1 »

Offline Hubertnator23

  • Betatester
  • Wiadomości: 637
  • Specjalista ds. kiszenia nieukończonych dodatków
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 385
Odp: Pantograf EP08
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maja 2020, 15:15:03 »
Ctrl + V, a potem Shift + V żeby uruchomić małą sprężarkę. Przytrzymać dopóki się nie podniosą.

Offline matek123

  • Moderator
  • Wiadomości: 5372
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1698
Odp: Pantograf EP08
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maja 2020, 16:21:43 »
Zużyłeś całe powietrze na podnoszenie i opuszczanie pantografów. Tak jak Hubernator wspomniał trzeba użyć sprężarki pomocniczej, a później załączyć lokomotywę, żeby załączyć sprężarkę główną.
Poszukuję zdjęć na tekstury pociągów sieciowych. Szczególnie platform z pomostami.