Witam
Podczas wykonywania manewrów w Wilisiu lokomotywy od pociągu osobowego i od pociągu z beczkami od Jarkawek zatrzymują się na torze null_0113. Tzn. jedna z nich, zależnie który z tych pociągów pierwszy przyjedzie na stacje. W związku z tym nie można ukończyć scenariusza. Problem powoduje event2 umieszczony w/w torze. Tor ten znajduje się w głowicy rozjazdowej i po najechaniu na niego lokomotywa otrzymuje polecenie Wait_for_orders i czeka do nieskończoności blokując dalszy przebieg scenariusza. Rozwiązanie to usnąć event2 z toru null_0113. Ja wstawiłem go do toru wilis_7kon (być może niepotrzebnie), teraz lokomotywy zjeżdżają na żeberko i można ukończyć misję.
Proszę zatem kogoś władnego do zmiany tego w plikach do następnej paczki całościowej.
Natomiast drugi problem a raczej wątpliwość dotyczy przejazdu przez Paszki Wielkie. Padła informacja na radiu że mam przelot. Zostałem skierowany na tor lewy patrząc w kierunku Macierzewa. Na semaforze wjazdowym A był sygnał Sr2 a na tarczy ostrzegawczej pod nim ToE sygnał Ot1. I teraz na semaforze obok którego miałem przejechać czyli D jest sygnał Sr3, a na semaforze przy torze prawym czyli E sygnał Sr1. Czy zatem na tarczy ToE nie powinno być sygnału Od2 informującego, że następny semafor zezwala na jazdę?