Autor Wątek:  Podłączanie składów  (Przeczytany 4054 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BLAcKboY

  • Wiadomości: 440
  • Trydencki monarchista
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Podłączanie składów
« dnia: 10 Lipca 2005, 15:09:10 »
Opis problemu: Misja polega na dojechaniu do punktu B, odłączenie składu, podłączenie drugiego, powrót do punktu A. Bardzo schematyczny, ale występuje w quarku (SN-61) Zwrotnicowie (ET-22) i Bochni  (wszystkie składy towarowe). Chodzi o to, że podjeżdżam do składu, ostrożnie dotykam buforów, podłączam skład. Przechodzę do drugiej kabiny, chcę ruszyć i nic. Wagony trzymają. Próbuję luzować jeszcze raz, cuda niewidy (łącznie z błaganiem na kolanch) i nic, dalej stoją. Jak to odkręcić?
Maszyna: 220204 z patchem 160704
System: Windows xp
My personal favourites: 2TE10, 240 and 750
Fan mjuzjk 1
Fan mjuzjk 2

Offline EU07-457

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1475
  • dyrektor lokomotywy
    • Zobacz profil
    • Paweł Telega - fotografia kolejowa
  • Otrzymane polubienia: 4
Re: Podłączanie składów
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipca 2005, 15:15:55 »
Cytat: "BLAcKboY"
Opis problemu: Misja polega na dojechaniu do punktu B, odłączenie składu, podłączenie drugiego, powrót do punktu A. Bardzo schematyczny, ale występuje w quarku (SN-61) Zwrotnicowie (ET-22) i Bochni  (wszystkie składy towarowe). Chodzi o to, że podjeżdżam do składu, ostrożnie dotykam buforów, podłączam skład. Przechodzę do drugiej kabiny, chcę ruszyć i nic. Wagony trzymają. Próbuję luzować jeszcze raz, cuda niewidy (łącznie z błaganiem na kolanch) i nic, dalej stoją. Jak to odkręcić?
Maszyna: 220204 z patchem 160704
System: Windows xp


A może wystarczy ładnie poprosić loka? A tak na serio, podłączyłeś skład ale zapewne nie połączyłeś przewodu głównego. Przy łączeniu naciśnij 2x Insert i powinno być OK.