I stało się. Moja decyzja się już nie zmieni. Utwierdzałem się w niej w czasie ostatnich kilku tygodni. Dziękuję wszystkim za ten czas, w którym tworzyłem coś do tego projektu. Poznałem tutaj wielu wspaniałych ludzi, chętnych do pomocy, współpracy i ciekawej dysputy. Liczę również na to, że Maszyna będzie dalej się rozwijać. Jednocześnie, chciałbym nadmienić, że wszystkie moje projekty nie będą kontynuowane. Dziękuję reszcie teamu maszyny za wkład w nie. O przyczynach szkoda pisać. Dziękuję i żegnam się ze wszystkimi i każdym z osobna. Moja decyzja nie jest umotywowana dzisiejszą dyskusją w teście dodatków, a brakiem chęci, możliwości i nieumiejętnością pracy z ludźmi. Chciałbym z tego miejsca podziękować użytkownikom:
@Fuji8, @sebol82, @Pierog_SU42, @EU40, @sqt, @GOPdriver, @matek123, @krzysiuup, @Dieselpower, @MR6, @RafaPolska424, @Paweł Andrzej Nowinowski, @kolejowyfan, @Sawi, @Kuba02_MK, @robobatman, @DzordZ, @hanys (kolejność jest czysto losowa, jeśli kogoś nie wymieniłem, przepraszam.)
Jeszcze nadmienię, że do końca miesiąca usunę wszystkie swoje pliki z uploadu, aby zwolnić swoje (SIC!) 15 GB. Część wie, gdzie mnie znaleźć, można się ze mną kontaktować. Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna.
EDIT: Nie wyrażam zgody na wydanie dodatku z moich fot bez mojej zgody oficjalnie do maszyny i innych projektów bez mojej zgody. Jednocześnie informuję, że wszystkie zdjęcia są dostępne u mnie dla chętnych.