Cześć.
Najpierw zacytuję opis misji (jest dosyć lakoniczny).
Zaczynamy na stacji Psiary Zagroda. Stamtąd poprowadzimy ET21 wraz z wagonami, których miejscem docelowym jest bocznica WasPol-u. Bocznica ta znajduje się za stacją Psiary Śródmieście.
Po odczepieniu wagonów, manewrujemy na bocznicy po inne, już przygotowane do odjazdu. Ich stacją docelową jest stacja Kociary. Tam kończymy zmianę i udajemy się na spoczynek ;).
Kłopoty zaczęły się już od początku, bo wystartowałem jako luzak. Po dojeździe na bocznicę WasPolu-u okazało się, że na żadnym torze nie ma żadnych wagonów. Pomanewrowałem sobie po pustych torach - zgodnie ze wskazaniem tarcz manewrowych, a następnie - ciągle jako luzak - przeszedłem próbę hamulca. Później uznałem, że szkoda czasu i nie czekając na sygnał zezwalający na wyjazd ze stacji - przerwałem misję.
Pliki log.txt oraz errors.txt załączam.
Czy jest możliwe, że w czasie np. instalacji paczki z jakiś przyczyn (np. antywirus) nie zainstalowały się jakieś elementy gry?
Przeglądając forum widziałem tego typu zgłoszenia, a i przypominam sobie, że kwartał temu instalując paczkę 18.03 antywirus (ESET NOD32 Antivirus) blokował jakieś podejrzane - jego zdaniem - pliki.
Pozdrawiam,
Mendel