P.S. poproszę o zgodę repaint tesktury su45 - 174 i użytek textur SN61 (tego maszynowego)
ADtranz
To ja polecę z innej beczki... A powiedz mi taką rzecz -> czemu sam nie zrbisz "od początku" do Trainza modelu, kabiny itp, tylko "ciągniesz" od nas?
Nie mam nic do Ciebie, ale po ostatnich wydarzeniach z udostępnianiem czegoś mam że tak powiem "obawy"... Już Twórcy Maszyny uraczyli kilku jegomości Nebulą i co się stało? Wyrażę się "delikatnie": powstały 2 obozy: nasz i Ich. I co powstało? Kłótnie, wyzwiska, różnego rodzaju nieporozumienia itp.
Nie chciałbym, abyś mnie źle zrozumiał, choć możesz właśnie opatrznie mnie zrozumieć. Najlepiej wyszukaj osoby, które robiły te texturki i do nich bezpośrednio się zwróć. Jeśli ich nie będzie to trudno... Nie wykorzystasz ich (bo nie ma autora, lub chce być anonimowy).
A poza tym. Czy Wy, w Trainz'ie nie macie Własnych inicjatyw, tylko żerujecie na Nas (tu mam na myśli twórców loków do symka)? Skoro Ci Twórcy znaleźli sami plany, rys. techniczne loków i wagonów, to zastanawia mnie jedno... Czemu Wy nie możecie znaleźć danych technicznych lub rysunków technicznych loków???
Mam osobiste wrażenie, jakby "ktoś liczył na darmochę", (że Twórca loka, kabiny, modelu wyraża zgodę na umieszczenie ich w innym programie) a Wy jako tako korzystacie z tego...
Nie mam do Ciebie absolutnie pretensji ani żalu, ale mam takie odczucie osobiste, że niektórzy liczą "na łatwiznę".
Jeśli Ciebie uraziłem to przepraszam i wcale nie miałem tego za złe. Jeśli jednak poczułeś się urażony:
To najmocniej przepraszam.