Pisałem że trzeba sobie wydrukować tę misję.
Z uformowanym już składem wyjeżdżamy na ten sam tor co poprzednio, zatrzymujemy się i luzem podjeżdżamy do semafora celem wykonania oblotu. Na sygnał musimy jednak poczekać aż skład brutta z ET41 wjedzie na tor obok. Gdy dostaniemy sygnał Ms2 robimy oblot,
Jak pozbieramy wagony z obu bocznic i wjedziemy na tor to należy się odczepić i podjechać do semka. U mnie to działa.
No własnie problem polega na tym ze nie działa. A dokładniej - raz działa raz nie. Ja odpalilem ta misje 3 razy.
Pierwszy epizod:
Wjechałem po platformy, potem po gagsy sklad uformowany, luzem pod semafor i koniec. Brutto stoi na stacji Bałtyk, kibel na po. Wszyscy maja s1 no i koniec zabawy.
Epizod drugi:
Poczatek jak wyzej, jednakze brutto wjezdza na czesc towarowa stacji, ja dostaje menewry, gdy juz prawie oblecialem sklad (torem obok pojechalem na ta Bocznice gdzie wczesniej gagsy były) na angliku skrecil we mnie kibel i mnie staranowal.
Epizod trzeci:
Praktycznie to samo co w pierwszym, tylko w tym wypadku zdecydowalem sie recznie ustawic sobie przebieg i obleciec sklad. Tym razem kibel wjechal w peron ale za to brutto juz sie z niego nie ruszylo. Przerznąłem S1 i pojechałym do Bałtyk Miasto - wjazdowy S1 i tu sobie darowalem.
Tak wiec cos z tą Twoja misja jest nie teges...