Mi się też rewelacyjnie jechało, sceneria budzi respekt, jest potężna. Wywalanie nadmiarów z jednej strony irytujące, z drugiej - przynajmniej się człowiek nie nudzi. Czasy w rozkładach są z odpowiednim zapasem, że można nawet HK zrobić i się nie spóźniać. Tak samo wywalanie nadmiarów nie powoduje łapania opóźnień. Co najwyżej można być na styk.
Jeśli chodzi o Włókniarza, w opisie stoi, że trzeba iść na peron 2, ale peronom brak oznaczeń. Nie ma chyba nawet nazwy stacji z tego co pamiętam. Przy Cegielskim się zagapiłem raz na parę sekund i mi uciekł ;) Jeśli chodzi o dociskanie (w misji dla Włókniarza) - przydałoby się jakieś "zatrzymaj się" albo "zwolnij", bo teraz trzeba manewrować na widoku z zewnątrz na koniec składu. Oczywiście za pierwszym razem nie wyczułem kiedy zwolnić i trochę przydzwoniłem tymi wagonami. Łączenie składów jest super, z wagonami jest ciekawiej.
Muszę jeszcze potestować na najnowszym exe, bo na poprzednich miałem wysypy, nie udało mi się z tego powodu ukończyć żadnej misji w całości.