Autor Wątek:  Odp: Problemy z paczką użytkową MaSzyna_15_04  (Przeczytany 2174 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szybki Wiewiór

  • Wiadomości: 38
    • Zobacz profil
    • Jedyni słuszni na Mazowszu!
  • Otrzymane polubienia: 5
Odp: Problemy z paczką użytkową MaSzyna_15_04
« dnia: 14 Kwietnia 2015, 21:30:44 »
Ato ciekawe, kiedy będzie można posterować Elfem? Hmmm.
A co to ma wspólnego z tym wątkiem? W swoim czasie. Bocznica.
Sawi
« Ostatnia zmiana: 14 Kwietnia 2015, 21:47:05 wysłana przez Sawi »
Bo My nie prosimy o wolność, My o nią walczymy.

Offline Lokomotywownia

  • Wiadomości: 122
    • Zobacz profil
    • Lokomotywownia
  • Otrzymane polubienia: 16
Pantografy się nie podnoszą. Czemu ?
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Kwietnia 2015, 17:45:19 »
Pobrałem najnowszą wersję i niestety kompletnie nie działa mechanizm podnoszenia pantografów. Po naciskaniu Shifta + O lub P słychać tylko "sapanie" i nic się nie dzieje. Jak to pokonać ?

Przeczytaj readme dołączone do paczki. Ile można powtarzać...
Benek
« Ostatnia zmiana: 19 Kwietnia 2015, 17:47:29 wysłana przez Benek »

Offline michalos22

  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problemy z paczką użytkową MaSzyna_15_04
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Kwietnia 2015, 21:22:27 »
Dzis nie wrzuce , ale dużo błedów ma najnowsza wersja maszyny

Reg. zakazy 10.
A jeszcze więcej błędów jest w jednym zdaniu, które próbowałeś napisać. Bocznica.
Benek
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2015, 21:31:45 wysłana przez Benek »

Offline Kacper9

  • Wiadomości: 94
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 11
Odp: Problemy z paczką użytkową MaSzyna_15_04
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Kwietnia 2015, 16:21:32 »
Dlaczego raz mogę sprzęgnać/rozsprzęgnąć wagony, a po podjechaniu paru metrów juz nie mogę? Problem zauważyłem  na Manewrowie 3 w paczce 08.13 z patchami oraz w tej na Bałtyku Interregio.

Reg. zakazy 10, obowiązki 17.
Piszesz w złym temacie, stare paczki nie są wspierane, ponadto odpowiedni opis jest w readme. Ostrzeżenie za nieczytanie opisów. Bocznica.
Benek
« Ostatnia zmiana: 21 Kwietnia 2015, 18:07:20 wysłana przez Benek »

Offline Anrej

  • Wiadomości: 825
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 16
Odp: Problemy z paczką użytkową MaSzyna_15_04
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Kwietnia 2015, 00:50:31 »
Potwierdzam wystąpienie problemu. Zwróćcie uwagę, skąd to przyjeżdża i gdzie jedzie: http://youtu.be/OFQZdBX5EbQ
Ta misja wygląda inaczej niż na filmiku. Misję zaczynamy na EP08-006 w Bałtyku Głównym. Jedziemy do Alakowic i wjeżdżamy na "Sz" na częściowo zajęty tor. Podpinamy się pod skład z EP05-023. Na filmiku widać, że misje zaczynamy na EP05-023. prowadzimy skład z Bałtyku Głównego do Alakowic i wjeżdżamy na tor zajęty przez EP08-006. Wprawdzie jest tam wskaźnik W27 - 160 km/godz, ale rozkładowa wynosi 110 km/godz. Czyli jedziesz za szybko.
A jakie niby to ma znaczenie? Tak czy siak nie ma to wpływu na autka. Wiadomość raportowana i słusznie. Bocznica.
Sawi

« Ostatnia zmiana: 24 Kwietnia 2015, 10:14:00 wysłana przez Sawi »