Z tego co widziałem, to fundamenty głównie są widoczne przy metalowych słupach. Dla betonowych zazwyczaj są pod ziemią. Na razie myślę, że fundamentów nie opłaca się robić. Ja jeszcze pogrzebię w tych słupach, żeby nie lewitowały i może będzie dobrze. Jeżeli nie, to zwrócę się do Ciebie z pytaniem o możliwość wykonania fundamentów.
EDIT:
Fundamenty już na pewno nie będą potrzebne przy tych słupch. Słupy już nie lewitują. Dodaję poprawkę.
W paczce znajduje się poprawiony plik E3d i T3d. Plik T3d dodaję gdyby kogoś interesował. Należy usunąć stary plik E3d w folderze models/tr/stb1-kotwa-napr14, przekopiować nowy plik E3d i wkleić w miejsce starego. Plików nie należy rozpakowywać!
Gdy już zrobicie to co opisałem powyżej, to sprawdźcie, czy Wam wszystko działa. Gdyby ktoś miał jakieś uwagi, czy zauważyłby jakieś błędy, to proszę pisać w tym temacie.
Dziękuję za pomoc wszystkim, którzy wypowiadali się tym temacie i na PW. Wielkie podziękowanie należą się @Stele. Bez niego nie opublikowałbym tej poprawki.
Ja już zauważyłem błędy. Na Bałtyku niektóre wysięgniki nie stykają się ze słupem. Ja jednak zajmuję się aktualnie przedłużaniem sieci trakcyjnej dla niektórych torów na tej scenerii i w paczce, gdzie będzie przedłużona sieć, to z pewnością znajdzie się też poprawka dla tych wysięgników.