Autor Wątek:  Ew-58  (Przeczytany 1513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XvmaszynistavX

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 0
  • Uwielbiam En57 - AL
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Ew-58
« dnia: 12 Kwietnia 2014, 14:24:57 »
Od zainstalowania symulatora MaSzyna nie działa mi z EZT ew-58 oraz ew-60. Gdy zmieniam sobie skład z np. en57 na ew-58 znikają mi wszystkie składy we wszystkich sceneriach, a wtedy muszę ponownie uruchamiać rainsted. Jednym słowem nie działają mi te dwa składy.
Wersja symulatora: MaSzyna 8.13
Informacje sprzętowe (mojego komputera) :
- Procesor: Intel Core I3 inside 2.5 GHz
- Pamięć (ram) 4 GB
- Karta Graficzna Intel(R) Graphics 4000
- Sterownik do niej : igdumd64.dll,igd10umd64.dll,igd1

* na dole wstawiłem również jako załącznik zdjęcie z błędem.

Reg. zakazy 26.
Nie usuwaj nigdy samodzielnie wpisu Administratora lub Moderatora (czerwona lub niebieska czcionka).
Benek



« Ostatnia zmiana: 12 Kwietnia 2014, 15:49:56 wysłana przez Benek »
Wpis skasowany przez Administratora. AtapiCl

Offline Carmelovy

  • Wiadomości: 523
  • W MaSzynie od 2009r. Maszynista IC
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 35
Odp: Ew-58
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Kwietnia 2014, 15:08:36 »
Dwa EZT które wymieniłeś są tymczasowo unieruchomione.

Offline XvmaszynistavX

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 0
  • Uwielbiam En57 - AL
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Ew-58
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Kwietnia 2014, 17:49:34 »
No to wszystko jasne!

W takim razie zamykam.
Benek


Multikonto, ban.
AtapiCl


No to bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2014, 15:21:53 wysłana przez Rozi »
Wpis skasowany przez Administratora. AtapiCl