Autor Wątek:  Rozkład jazdy pociągów  (Przeczytany 3970 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuba5544

• Otrzymane polubienia: 0
Rozkład jazdy pociągów
« dnia: 17 Lutego 2014, 17:23:39 »
Witam. Czy mógłby mi ktoś napisać, gdzie mogę znaleźć RJ dla stacji Świerże Górne, czyli przyjazdy pociągów towarowych. Szukałem w internecie, ale nie mogę niczego znaleźć. Proszę o pomoc.

Offline RoboBatman

• Wykaz Taboru Kolejowego na Tekstury
  • Otrzymane polubienia: 546
Odp: Rozkład jazdy pociągów
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Lutego 2014, 17:33:52 »
Witam. Czy mógłby mi ktoś napisać, gdzie mogę znaleźć RJ dla stacji Świerże Górne, czyli przyjazdy pociągów towarowych. Szukałem w internecie, ale nie mogę niczego znaleźć. Proszę o pomoc.
RJ dla pociągów towarowych nie jest do wglądu dla każdej osoby tak jak rozkład dla pociągów pasażerskich. A dyżurni mają zakaz ujawniania takich informacji osobom postronnym. Przynajmniej taka jest moja wiedza. Niech się dyżurni z tego forum wypowiedzą lepiej jak jest.

Offline MKUśniaki

• EU07-331 & EP09-028!
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Lutego 2014, 17:41:44 »
Do rozkładow dla towarow maja dostep tylko pracownicy danej spolki i dyzurni ruchu. Nawet jak bys taki rozklad dostal to w ruchu towarowym "planowo" to jest +/- 2 - 3 h. Kiedys wyslalem maila do DB o rozklad pociagu Jaszczow - Gworki (szal na nowki Vectrony) i odwrotnie. Rozklad uzyskalem, ale nigdy ten pociag nie jechal zgodnie z rozkladem. :D
07-Trzy Trzy Jeden & 09-Zero dwa osiem - Jedyne Słuszne maszyny!

Offline Kuba5544

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Lutego 2014, 17:45:30 »
Czyli wywnioskowałem, że albo napisać do spółki o rozkład, albo stać cały dzień na chłodzie. Dobrze, dzięki to chyba tyle.

Zamykam.
Benek
« Ostatnia zmiana: 17 Lutego 2014, 17:48:21 wysłana przez Benek »