Autor Wątek:  Wydzielone z: Edytor scenerii  (Przeczytany 1575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klimczok_mk

• tester
  • Otrzymane polubienia: 19
Wydzielone z: Edytor scenerii
« dnia: 16 Maja 2013, 12:11:46 »
Mysle zeby zabrac sie najpierw za zrobienie/dokonczenie elementow infrastruktury, zeby wszystko to co lezy w BUGS/DEVS czy NA WARSZTACIE znalazlo swoje ujscie na serwerze maszyny.

Pamietajcie ze zabieramy sie za ''pieczenie ciasta'' nie majac wszystkich skladnikow, baaa malo powiedziane jesli juz sa to marnej jakosci a wszyscy wiemy, ze z slabej maki wyrosnie slaby chleb. I na tym mysle powinnismy skoncentrowac nasza uwage.

Scenerie nie powstaja bo doswiadczenie i wiedza potencjalnych nowych trasopisarzy konczy sie na etapie wstawienia toru i kilku modeli drzew.

Chcialbym jeszcze zwrocic sie z komentarzem do osob, ktore podniecaja sie sceneriami typu Calkowo itd. Owszem ta sceneria byla numerem #1 ale jakies 5lat temu, czasy sie zmieniaja jesli mamy stac w miejscu i robic scenerie z uzyciem modeli i infrastruktury z lat 2005-2007 to sorry ale nie tedy droga. Miec piekne (graficznie) scenerie w Maszynie przypominajaca TRAINZ? Zaden problem, te modele trzeba zrobic a w wielu przypadkach dokonczyc.

No to tyle juz niebede wiecej marudzic :)
@bohunIC mistrzu a co z twoimi projektami?

Offline bohunIC

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ну погоди
  • Otrzymane polubienia: 14
Odp: Wydzielone z: Edytor scenerii
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Maja 2013, 12:39:02 »
Mysle zeby zabrac sie najpierw za zrobienie/dokonczenie elementow infrastruktury, zeby wszystko to co lezy w BUGS/DEVS czy NA WARSZTACIE znalazlo swoje ujscie na serwerze maszyny.

Pamietajcie ze zabieramy sie za ''pieczenie ciasta'' nie majac wszystkich skladnikow, baaa malo powiedziane jesli juz sa to marnej jakosci a wszyscy wiemy, ze z slabej maki wyrosnie slaby chleb. I na tym mysle powinnismy skoncentrowac nasza uwage.

Scenerie nie powstaja bo doswiadczenie i wiedza potencjalnych nowych trasopisarzy konczy sie na etapie wstawienia toru i kilku modeli drzew.

Chcialbym jeszcze zwrocic sie z komentarzem do osob, ktore podniecaja sie sceneriami typu Calkowo itd. Owszem ta sceneria byla numerem #1 ale jakies 5lat temu, czasy sie zmieniaja jesli mamy stac w miejscu i robic scenerie z uzyciem modeli i infrastruktury z lat 2005-2007 to sorry ale nie tedy droga. Miec piekne (graficznie) scenerie w Maszynie przypominajaca TRAINZ? Zaden problem, te modele trzeba zrobic a w wielu przypadkach dokonczyc.

No to tyle juz niebede wiecej marudzic :)
@bohunIC mistrzu a co z twoimi projektami?
Jak bedziesz mial rodzine i male dziecko w domu to tez sie ciebie zapytam:)

Offline Patrykos

• Otrzymane polubienia: 9
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Maja 2013, 16:39:40 »
Klimczok to taki użytkownik, który cyklicznie wysyła zapytania na PW o dodatki. Jego zainteresowanie nie wynika z troski o projekt tylko o to, by mógł się przed kolegami z jutuba pochwalić nowym lokiem. Kolego klimczok, maszyna to nie całe życie!
Pozdrawiam, Patryk
https://www.facebook.com/WarsztatPatrykosa
Węgrom gratulujemy Ikarusa.

Offline klimczok_mk

• tester
  • Otrzymane polubienia: 19
Odp: Edytor scenerii
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Maja 2013, 18:23:58 »
Kolego @Patrykos nie wiem skąd u ciebie takie informacje na temat chwalenia się nowymi lokomotywami na jutubie przez moją skromną osobę. Jak dobrze myślę to są oszczerstwa i kalumnie wymyślone przez twój wyimaginowany świat który nie wiem co ma na celu. Popisanie się przed kolegami czy zaimponowanie komuś że umiesz no mi przyciąć. To co robisz to jest głupota i wypraszam sobie tego typu pisanie na mój temat. Bo nie lubię kłamstwa a zwłaszcza tak obłudnego. Już raz pisałeś na mnie i teraz jest po raz drugi. 
Tyle na ten temat. Dziękuję za uwagę.
« Ostatnia zmiana: 16 Maja 2013, 18:27:07 wysłana przez klimczok_mk »

Offline AtapiCl

• O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Maja 2013, 18:26:44 »
Dzieci już się skończyły bawić? Zabawki schowane? To Bocznica.