Skoro tak Tobie to przeszkadza, to zainwestuj w sprzęt i zacznij nagrywać, a nóż zostaniesz forumowym dźwiękowcem no i symulator na tym zyska. :)
Powiedz, kolego, co ten post wniósł do tematu?
@popatrz: zapomniałeś, przyjacielu, o jednym istotnym szczególe - do takiego zestawu potrzebna jest jeszcze instalacja elektryczna. Więc albo trzeba by nagrywać materiał na małej stacji, gdzie można zaparkować auto obok, kable przerzucić przez płot i wpiąć się w przetwornicę, albo trzeba zakupić sobie bilet (tudzież, jak to mawia młodzież
wbić się na krzywy ryj do wagonu z publicznie dostępnymi gniazdkami, którym z jakiegoś istotnego powodu nie rozłączył kierownik bezpiecznika).
Jeśli ktoś ma parcie w temacie, to proszę o kontakt i zorganizowanie "sesji" w sensie miejsca, czasu, etc - ja dysponuję dobrym pojemnikiem (mikrofonem pojemnościowym), interfejs ad mam póki co uszkodzony, ale żaden problem pożyczyć, nawet mam laptopa z portem firewire, więc cały sprzęt (poza prundem - tzn. dysponuję również przetwornicą na gniazdo zapalniczki 12V) jestem w stanie zorganizować.