Zrób coś na Bałtyku. Pamiętam jak Maciek powiedział mi, że ta sceneria daje szerokie pole do popisu scenarzystom. I to jest prawda.
Coś widzę że na początek to warto pokombinować na TD, aby zobaczyć jak to wszystko działa i jest skonstruowane, i "co z czym się je", bo widzę że jest to naprawdę ciężkie i żmudne.
Taka rada. Z EventGeneratora (tak, tak Krzysiek to jest naprawdę świetny program) [to nie jest sarkazm] najpierw spróbuj sobie powstawiać semafory na TD, potem załap jak wyświetlić sygnał no i.. Co ja się będę rozpisywał jak Krzysiek zrobić pomoc.pdf do Generatora ;)
BTW, jakie jest twoje obeznanie w robieniu misji ?
@matikolejarz - wytłumacz mi jakie potrzeba mieć obeznanie w tworzeniu misji? Ja się szczerze przyznam, że nie miałem żadnego jak zacząłem tworzyć Bałtyk_express. Mamy EventGenerator który pozwala na tworzenie misji bez znajomości składni eventów. I tu po raz kolejny plik pomoc.pdf robi swoje.
To będzie polegało na usunięciu z dotychczasowej scenerii wszystkich pojazdów
A dlaczego akurat "usunięciu"? Czyż ktoś, komu akurat takie pojazdy się podobają i są dla niego wygodne nie mogą zostać?
@SKP bo ta linia jest the best ;-)
Nie żebym jakoś ranił Twoje być może uczucia do tej scenerii, ale uwierz mi, że są bardziej klimatyczne scenerie niż L144 :)
Od czego zacząć i jakie pliki i informacje potrzebne mi będą do rozpoczęcia pracy.
Zacznij od zaopatrzenia się w cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, bo to rzecz najważniejsza. Bez niej nie zrobisz swojej upragnionej misji. Tymczasem życzę Tobie wytrwałości w pracy :) Pozdrawiam!