Przyznaje, że jestem nowicjuszem w temacie symulatora, lecz dość mocno przerzuciłem forum i różne readme itd. ... i nie znalazłem.
Szukam jak uruchomić sprężarkę pomocniczą, bo chodzi mi o sytuację, aby uruchomić lokomotywę elektryczną od zera - czyli opuszczone pantografy i brak ciśnienia w zbiornikach głównych i pomocniczych. Jak się zaczyna symulację, to nie znalazłem takiego przypadku, ale próbowałem ją zasymulować : wyłączyłem sprężarkę główną i hamowaniem wielokrotnie aby obniżyć max. ciśnienie. Aby nie przedłużać mojego "wywodu" ... jeżeli ciśnienie w zbiornikach jest poniżej ok. 2.5at wtedy jak opuścimy pantograf i jesteśmy w ślepym zaułku - nie zwiększymy ciśnienia, bo nie uruchomimy sprężarki bez podniesienia pantografu i uruchomienia przetwornicy, a pantografu nie podniesiemy, bo mamy za niskie ciśnienie. I do tego miejsca wszystko ładnie jest symulowane, tylko i (tu jest podstawowa sprawa) nie wiem jak uruchomić sprężarkę pomocniczą (z akumulatorów), w żadnym opisie nic nie pisze i domyślam się, że nie ma tego w symulatorze.
Próbowałem wejść do maszynowni i wszedłem, ale nigdzie nie było jakiego wyłącznika itp ...
Czy ktoś coś wie więcej w tym temacie ?
Z góry dzięki !