Jakże żałuje, że dba się tylko o pierdoły w symku, a nie dba o najistotniejszą rzecz symulatora jaką jest realność.
Z drugiej jednak strony, chyba mam prawo jako użytkownik symulatora i członek forum zgłosić tego typu wniosek.
Dla jednych to pierdoły, dla drugich coś ważnego. Spoko wniosek zgłosiłeś, ale nie uśmiecha mi się ponownie dodawać
. tga tylko dlatego, że ty tak chcesz. To było jedno z zagadnień i zostało wykonane proste, a to po to aby modele i scenerie nie narzucały rozszerzeń dla plików tekstur, dzięki czemu będą działać z dowolnym zestawem tekstur DDS albo TGA. Nie podoba się Tobie, to trudno. Reasumując w nowej paczce rozszerzeń jawnych nie ma i kropka.
Jakże żałuje, że dba się tylko o pierdoły w symku, a nie dba o najistotniejszą rzecz symulatora jaką jest realność.
Pierdoły powiadasz, tak sobie myślę jeśli Tobie tak źle to sam zacznij poprawiać exe i wtedy będziesz miał to co chcesz
Nie mam nic do pracy Ra, szanuje to co robi, ale mógł by zmienić jednak priorytety rozbudowy symka. Najpierw realizm, potem jakość. Takie jest moje zdanie.
Ja mam za to inne zdanie. Nie szanujesz pracy @Ra, a wiesz czemu? Bo narzekasz. Chcesz znać prawdę o rozwoju symka? Proszę bardzo. Prawda jest taka, że gdyby nie zapał, jego cierpliwość i mnóstwo czasu, który poświęcił na prace przy exe, to podejrzewam do dziś byśmy stali w miejscu, dalej z problemami dręczącymi karty ATI, Intele i cyrki z jazdą AI. On to poprawił i wiele innych bolączek, które dręczyło exe, więc zamiast psioczyć po prostu to doceń. A jak Tobie to nie odpowiada, to nie widzę problemu, zrób lepsze exe takie realne jakie tam sobie chcesz.