Robiłem to na atarynce i chodziło o obsługę klawiszy funkcyjnych (start, select, option itd), oraz programowania portów joysticków by je wykorzystywać trochę inaczej. A jak to było obsługiwane w środku? Z pewnością obsługiwał to jakiś kontroler, tylko jaki? Jeśli to wiedziałem, to w tej chwili już dawno tego nie pamiętam! Jak na tamte czasy, komputerki były bardzo elastyczne i dawały z sobą robić dosłownie wszystko.
Jeśli jest z tym problem, to trudno, nie ma sensu walczyć z czymś, jeśli praca ma być droższa od samego efektu. Wykonaliście niesamowitą robotę i chciałem tylko podpowiedzieć kilka rzeczy, może te diody to żadne rozwiązanie, jednak lepszy rydz niż nic, prawda? Poszukam czy nie dałoby rady odczytywać tych klawiszy w jakiś inny sposób, jakoś nie za bardzo mi się chce wierzyć w to, by nie można było tych kilku klawiszy rozróżnić, czy jakoś przeprogramować działanie tego kontrolera, by móc sterować diodą bez zmiany stanu tej klawiaturki, odgórnie ustawiając ją w tryb Numeryczny. Jak znajdę to się podzielę. Dziękuję za rozmowę, pozdrawiam.