Autor Wątek:  Quark2007  (Przeczytany 2041 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ThEPL

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Quark2007
« dnia: 04 Kwietnia 2011, 15:08:03 »
Witam. Dzisiaj podczas gdy dojechałem w tej scenerii do Koniewic pośpiesznym ze Skwarek wystąpił błąd, podczas przechodzenia do drugiej kabiny w celu zepchnięcia składu na bocznice, oraz pisało że nie znaleziono kabiny, czasami dzieje się to i czasami jak nie zmienię kabiny nie dostaje S1 na odstawienie składu na bocznice (czekam nawet 30 min i nie ma) proszę o pomoc posiadam PC2009 i SP1 full

Offline Quark-t

  • Administrator
  • Wiadomości: 3590
  • Automaty liczą...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 47
Odp: Quark2007
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Kwietnia 2011, 15:36:10 »
Jako moderator:
- Popraw temat, bo ma się nijak do problemu, a do tego nic nie mówi.
- Popraw wiadomość, bo jest to jedno zdanie (nie licząc "witam") i ciężko jest je  zrozumieć. Do tego mieszasz informacje.
- Log zamieściłeś? bez niego nie można stwierdzić, czy błąd jest w scenerii, czy Ty nie zauważyłeś światła zezwalającego na manewry.

Jako user:
Przejście do drugiej kabiny nie ma wpływu na scenerię (możesz zostać w tej, co jesteś). Ponadto piszesz, że nie dostajesz S1 (S1 to "stój", czyli światło czerwone). Możesz co najwyżej (i na 99% tak jest) dostać Ms2, czyli manewrowe, na sygnalizatorze za swoimi "plecami".
I druga sprawa - piszesz, że wyskakuje komunikat "nie odnaleziono kabiny". Modyfikowałeś coś w symulatorze?
Pozdrawiam, dr inż. Quark-t

Offline ThEPL

  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Quark2007
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Kwietnia 2011, 13:19:19 »
Sprawa wyjaśniona. edycja lokomotywy wiec dlatego mnie wywalało,a w pliku ze scenerią grzebałem trochę i przeniosłem przypadkiem pojawienie się "MS2" do toru z osobowym do Skwarek ;p. Temat do zamknięcia

Zamykam.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 12 Kwietnia 2011, 13:22:49 wysłana przez REWIZOR »