Autor Wątek:  Lokomotywy typu 060DA - poszukiwane materiały i osoby chętne do współpracy.  (Przeczytany 4716 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcin ST43

• lastfm.pl/user/sipura94
  • Otrzymane polubienia: 19
Będę tu zamieszczać aktualnie poszukiwane przeze mnie materiały.

Na ten moment potrzebne są zdjęcia kabiny lokomotywy, posiadającej hamulec zespolony systemu Knorra, użytkowanej przez PKP Cargo (lokomotywy prywatnych przewoźników, które zostały sprowadzone jako używane z zagranicy, różnią się od tych dostarczanych do Polski w latach 1965-1978).

Potrzeba dużej ilości zdjęć KAŻDEGO elementu w kabinie, poczynając od zdjęć całych ścian, po zdjęcia tarczy wskazówki pozycji nastawnika jazdy.

Szukam również osoby chętnej do napisania fizyki pojazdu oraz kogoś, kto miałby możliwość nagrania dźwięków w kabinie sterowniczej (praca silnika, syrena, przełączniki itd.).

Rozi

« Dodano: 06 Lutego 2011, 19:08:31 »
Jeśli o zdjęcia kabiny chodzi, to poszukiwania są nieaktualne. Sam zrobiłem zdjęcia :)
« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2011, 21:06:17 wysłana przez Marcin ST43 »

Offline krystian

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Witam. Jestem w posiadaniu dźwięków startu silnika oraz jego pracy, dźwięki te są dobrej jakości. Jeśli ktoś chciałby z nich skorzystać to proszę o kontakt na PW.

Offline Marcin ST43

• lastfm.pl/user/sipura94
  • Otrzymane polubienia: 19
Poszukiwane plany konstrukcyjne / wymiary zaworu maszynisty Knorr D2 oraz prędkościomierza Hasler RT12.

@Edit: Haslera sam sobie pomierzyłem.
« Ostatnia zmiana: 06 Maja 2011, 13:49:47 wysłana przez Marcin ST43 »

Offline Benek

• Moderator
  • fb.com/benek.maszyna
    • Moja strona o MaSzynie
  • Otrzymane polubienia: 17
Odp: Lokomotywy typu 060DA - poszukiwane materiały i osoby chętne do współpracy.
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Października 2011, 15:48:33 »
może się przydać, jak autor pozwoli wykorzystać.