Autor Wątek:  Problem z L053 ?  (Przeczytany 1312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline epasa

  • Wiadomości: 0
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem z L053 ?
« dnia: 10 Grudnia 2010, 19:09:50 »
PC2009 linia L053 Sluzba-brutto-posp.
Jazda bruttem z Eu07 na czele. Droga cały czas wolna. W pewnym momencie (po ok. 7 min. jazdy) na odcinku jedniotorowym wyłania się na czołówke ST44 z bruttem,. Dochodzi do zderzenia. Zaraz za składem gagara,  na przejeździe, ledwo wyhamowuje siódemka z pospiechem Wie ktoś może co to za błąd u mnie wyskakuje??????

Pisz poziomo bez zbędnych pustych linijek. Na czerwono zaznaczyłem błędnie napisane słowa. Zdecyduj, albo piszesz polskie ogonki albo nie. Po co tyle znaków zapytania?  Popraw błędy.
Krzysiek626

Minęło 48 godzin, wątek jedzie ba bocznicę.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 12 Grudnia 2010, 17:07:45 wysłana przez Krzysiek626 »

Offline zbyszek300

  • Wiadomości: 82
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z L053 ?
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Grudnia 2010, 19:37:49 »
Jak się nie mylę ten temat był omawiany kiedyś,<>ale powinieneś jechać towarowym.<>U mnie jest tak samo jeśli się ociągam, z podczepianiem pod wagony i  z wyjazdem ze stacji.

Po kropce i przecinku stawiamy spację.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 10 Grudnia 2010, 22:26:56 wysłana przez Krzysiek626 »

Offline epasa

  • Wiadomości: 0
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z L053 ?
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudnia 2010, 21:06:25 »
Jak się nie mylę ten temat był omawiany kiedyś,ale powinieneś jechać towarowym.U mnie jest tak samo jeśli się ociągam, z podczepianiem pod wagony i  z wyjazdem ze stacji.
po przeczytaniu Twojego posta, wystartowałem na manewry z V50 km/h i na szlaku smigałem 100 km/h. efektem tego było to samo, czyli starcie czołowe z ST44. Co się zmieniło,  to to, ze pospiech (Ep07-211) wyrznął w budynek na przejeździe (po prawej składu z gagarem.
Moim zdaniem, cos nie tak jest z semaforami. Jak chcecie, to zrobie foty, i wrzuce .

Ten post też popraw, zdanie zaczynamy wielką literą. Przeczytaj koniecznie regulamin.To ostatnie ustne ostrzeżenie.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 10 Grudnia 2010, 22:31:02 wysłana przez Krzysiek626 »

Offline REWIZOR

  • Administrator
  • Wiadomości: 3679
    • Zobacz profil
    • www.eu07.pl
  • Otrzymane polubienia: 27
Odp: Problem z L053 ?
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Grudnia 2010, 22:32:04 »
Dlaczego napisałeś posta w tym dziale?
Pozdrawiam