Autor Wątek:  Odp: problem z eventem przejazd3_bell1off  (Przeczytany 935 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FreshCS

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: problem z eventem przejazd3_bell1off
« dnia: 23 Listopada 2010, 18:31:11 »
Otóż postanowiłem na scenerii Quark ustawić sobie kilka swoich składów. Wszystko ładnie się ładuje i symulator działa bezproblemowo, dopóty SU42 z osobowym nie rusza w kierunku Skwarek. Po chwili oczekiwania do owej godziny w symulatorze (10:32) aplikacja się zawiesza, choć w logu błędu żadnego nie ma.

Cytuj
EVENT LAUNCHED:
przejazd3_otwierajgdywolny1
EVENT LAUNCHED:
koniec3_active
Type: PutValues
EVENT LAUNCHED:
przejazd3_otwieraj1
Multiple passed
EVENT ADDED TO QUEUE:
przejazd3_bell1off
EVENT ADDED TO QUEUE:
przejazd3_bell2off
EVENT ADDED TO QUEUE:
przejazd3_otwierajgdywolny1
EVENT LAUNCHED:
przejazd3_bell2off
EVENT LAUNCHED:
przejazd3_bell1off
OTO OSTATNIE WPISY EVENTÓW W LOGU

Czy ktoś ma jakiś pomysł? Czy ktokolwiek miał taki błąd? Chciałem sobie dzisiaj trochę pojeździć, ale wyszłą figa z makiem :(((

Wydaje mi się, że to ten event może być winowajcą, bo to na nim jak widać wiesza się symek.

Używam wersji Maszyny z 2007 roku.



Ja dla formalności poproszę cały log, a nie tylko jego fragment.




Skoro kolega pisze, że w log.txt nie znajduje żadnego błędu to na co?

A chcesz ze mną podyskutować? Bocznica.
ZiomalCl
« Ostatnia zmiana: 23 Listopada 2010, 18:37:25 wysłana przez ZiomalCl »
Witam i Pozdrawiam!
FreshCS