Autor Wątek:  Wlamanie na profil  (Przeczytany 2833 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline roobinsoon

• ZbanowanyZbanowany
  • Swoim torem.. Moze byc na bocznice..
  • Otrzymane polubienia: 0
Wlamanie na profil
« dnia: 07 Września 2010, 08:20:32 »
Witam. Mam pytanie odnosnie wlamywania na profil. Czy jest ono w jakis sposob mozliwe? Dzis przegladalem swoje konto i zauwazylem ze ''wyslalem'' wiadomosc (moze bardziej glupia anegdote), ktora wyladowala na bocznicy co mnie wcale nie dziwi. Jestem pewien ze nic podobnego nie wysylalem.
Z powazaniem.
Swoim torem.. Moze byc na bocznice..

Offline REWIZOR

• Administrator
    • www.eu07.pl
  • Otrzymane polubienia: 29
Odp: Wlamanie na profil
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Września 2010, 09:05:03 »
Nie jest możliwe, na Twoje konto mógł się zalogować ktoś znający Twoje hasło lub korzystający z Twojego komputera. W każdym z przypadków odpowiadasz za swoje konto.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
  • Otrzymane polubienia: 35
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Września 2010, 14:44:04 »
Witam. Mam pytanie odnosnie wlamywania na profil. Czy jest ono w jakis sposob mozliwe? Dzis przegladalem swoje konto i zauwazylem ze ''wyslalem'' wiadomosc (moze bardziej glupia anegdote), ktora wyladowala na bocznicy co mnie wcale nie dziwi. Jestem pewien ze nic podobnego nie wysylalem.

Przeglądarki mają taką głupią opcję zapamiętywania hasła oraz loginu. W Mozilli wystarczy tylko z listy wybrać dostępny login i hasło samo się pojawia. Po prostu pilnuj komputera i myśl co klikasz ;)

Offline chyzy17

• Otrzymane polubienia: 16
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Września 2010, 15:31:04 »
Przeglądarki mają taką głupią opcję zapamiętywania hasła oraz loginu. W Mozilli wystarczy tylko z listy wybrać dostępny login i hasło samo się pojawia.

To niech nie włącza zapamiętywania hasła, i po problemie...

Zamykam.
ZiomalCl
« Ostatnia zmiana: 07 Września 2010, 17:36:18 wysłana przez ZiomalCl »