Autor Wątek:  PC2009 - Iglice się nie przesuwają  (Przeczytany 2717 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline puma2091

  • Wiadomości: 463
  • ...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
PC2009 - Iglice się nie przesuwają
« dnia: 10 Kwietnia 2010, 18:52:39 »
Jak w temacie. Dokładnie widać to w załącznikach. Nieważne jaka to sceneria wszędzie iglice się nie przesuwają, a za to tabor jedzie tak jak wskazuje lampa. Czy to jest wina tego że mam kartę ATI (w co wątpię) czy to jest błąd plików .inc? Proszę o pomoc lub uwzględnienie tego w poprawce.

Offline adsim

  • Moderator
  • Wiadomości: 3934
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 11
Odp: PC2009 - Iglice się nie przesuwają
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwietnia 2010, 18:58:10 »
Sprawdzałeś w innych miejscach niż TD?
(: ɯɐıʍɐɹpzod

Offline AtapiCl

  • Administrator
  • Wiadomości: 4420
    • Zobacz profil
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 198
Odp: PC2009 - Iglice się nie przesuwają
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwietnia 2010, 19:00:36 »
W exe z PC tak jest niezależnie od karty - było to zgłaszane...

Offline REWIZOR

  • Administrator
  • Wiadomości: 3679
    • Zobacz profil
    • www.eu07.pl
  • Otrzymane polubienia: 26
Odp: PC2009 - Iglice się nie przesuwają
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Kwietnia 2010, 19:19:25 »
Też tak mam.

EDIT:
W exe z PC tak jest niezależnie od karty - było to zgłaszane...
Przeoczyłem.
Pozdrawiam

Offline adsim

  • Moderator
  • Wiadomości: 3934
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 11
Odp: PC2009 - Iglice się nie przesuwają
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Kwietnia 2010, 19:24:20 »
Ja również muszę przyznać, że musiało mi to umknąć. W takim przypadku należało by odpowiednią poprawkę dodać do exe z SP1, o ile twórcy exe zechcą to uczynić.
(: ɯɐıʍɐɹpzod