0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Narazie tej "magistralki" jest ok 50 km dwutorowej :)Chwilowo koncze scenerie, jak bedzie co ogladac i mozna pojezdzic to na pewno dam znac, a chwilowo stawiam SBL (3-stawna - szlakowa 80kmh).W najblizszym czasie jest projekt dac predkosc szlakowa 160 kmh ;) jednak to wymaga SBL 4-stawnej (wlasnie przystosowuje pliki .inc) i nieco profilu na zakretasach scenerii.PozdrawiamSPEED[%sig%]
YYYY!!!!! .To w zasadzie ile nowych tras powstaje do nowej aktualizacji???? .Po forum chodzi informacja o EN57 i trasie do niego ,tutaj o magistrali (dla EP08,09) .A inni mówią o ulepszaniu obecnej trasy. W mojej główce zaczyna się wszystko motać. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić?.
Cytat: "MarcinSi"YYYY!!!!! .To w zasadzie ile nowych tras powstaje do nowej aktualizacji???? .Po forum chodzi informacja o EN57 i trasie do niego ,tutaj o magistrali (dla EP08,09) .A inni mówią o ulepszaniu obecnej trasy. W mojej główce zaczyna się wszystko motać. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić?.W najbliższej aktualizacji nie będzie żadnej nowej trasy poza Jelitkowem (chyba). A później nie będzie już aktualizacji, to co najwyżej będą wychodzić jako dodatki. Ale to już czy i kiedy zależy od trasopisarzy.