Autor Wątek:  Problem z forumowym zegarem  (Przeczytany 3116 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline puma2091

  • Wiadomości: 463
  • ...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Problem z forumowym zegarem
« dnia: 23 Listopada 2009, 16:29:15 »
Coś mi się chrzani z forumowym zegarem. Mianowicie gdy mam włączoną stronę główną wszystko jest cacy, a gdy włączę Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty lub moje wiadomości czas pokazuje się ostatni jaki wczoraj miałem. Dlatego niemogę wcale przeglądać PW. Dla wyjaśnienia patrz załącznik.

Offline AtapiCl

  • Administrator
  • Wiadomości: 4420
    • Zobacz profil
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 198
Odp: Problem z forumowym zegarem
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Listopada 2009, 16:41:44 »
U mnie jest ok. Sprawdź przy okazji co masz w profilu -> Opcje wyglądu forum. Jaka wartość w polu 'Przesunięcie czasu'? Wyczyść też na wszelki wypadek ciasteczka.

Ktoś jeszcze ma podobny problem?
« Ostatnia zmiana: 23 Listopada 2009, 16:47:44 wysłana przez ZiomalCl »

Offline Krzysiek626

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 5904
  • EXIT
    • Zobacz profil
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 429
Odp: Problem z forumowym zegarem
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Listopada 2009, 17:13:36 »
Może grzebałeś w systemowym zegarze, miałem tak po zmianie daty i godziny, później nie mogłem dojść do ładu ze stronkami w necie.

Offline puma2091

  • Wiadomości: 463
  • ...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: Problem z forumowym zegarem
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Listopada 2009, 17:19:18 »
Jaka wartość w polu 'Przesunięcie czasu'?
"0"
Może grzebałeś w systemowym zegarze, miałem tak po zmianie daty i godziny, później nie mogłem dojść do ładu ze stronkami w necie.
Podczas włączania kompa wyskoczyło mi MOS coś tam default error czy jakoś tak.
Czas był ustawiony na 00:00 więc zmieniłem i po tym zaczęły się problemy.

Offline Krzysiek626

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 5904
  • EXIT
    • Zobacz profil
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 429
Odp: Problem z forumowym zegarem
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Listopada 2009, 21:25:34 »
Trzeba skasować pliki tymczasowe, historię i ciasteczka. Jest taki przycisk "usuń" w zakładce IE "narzędzia". Powinno się unormować.
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2009, 14:21:03 wysłana przez Krzysiek626 »