@ZiomalCL: Nie wiem do kogo miałbym wysłać PW z prośbą dlatego napisałem na forum.
Dokładnie tak, zgadzam się z użytkownikiem @muri. @ZiomalCL, rozumiem że jesteś moderatorem i musisz dbać o porządek na forum ale w tej kwestii się z Tobą nie zgodzę. Wysyłanie setek meili z zapytaniem czy ktoś posiada ową teksturę, wliczając w to że ktoś jeszcze ją posiada graniczy niemalże z cudem. Według mnie @muri postąpił dobrze, gdyż wiadomość taką widzą wszyscy i być może ktoś znajdzie się koledze pomóc. Pewnie zadasz pytanie, to niech sobie sam ściągnie paczkę czy coś w tym stylu, odpowiedzi jest wiele:np brak czasu, być może słaba znajomość komputerów, słaba szybkość internetu itd. Powód @muri'ego poznałem i wysłałem, nawet jakby ktoś nie miał konkretnych argumentów to i tak bym wysłał, bo może kiedyś ja czegoś będę potrzebował i zwrócę się o pomoc. dal tego WARTO POMAGAĆ BO JEST TO SŁUSZNA SPRAWA, NIE JEST CZYMŚ ZŁYM.
Odniosę się do pewnej kwestii. Jak niektórzy tutaj nie zauważyli - dopisek pochyloną czcionką to cytat wprost z Regulaminu. Zacytowałem cały punkt. Część odnosi się do sytuacji i jasno wyjaśnia, że nie prosi się o wysyłanie czegoś na maila. A nie? I o to się rozchodzi, a nie o sam fakt, że prosi na forum o teksturę. To jest ta subtelna różnica. Druga sprawa - @muri adwokatów nie potrzebuje. Jeśli chce o tym podyskutować -> PW. Nie ma miejsca na publiczne żale.
Wydzielam.
ZiomalClNie tak być nie może, Moderator zadziałał prawidłowo to Wy źle to zinterpretowaliście. Masz pretensje do Moderatora, to ja dodam od siebie cytaty z Regulaminu:
"Nie pisz całego posta kolorem innym niż domyślny, pogrubieniem, kursywą czy też wielkimi literami (z włączonym Caps Lock) - w tym ostatnim przypadku także tytułu wątku (uznawane jest to za krzyk, a z pewnością przez wszystkich bardzo źle odbierane). Nie nadużywaj znaków "??" czy "!!" ani emotikonów, czyli tzw. uśmieszków (to nie jest GG ani czat)".
"Nie pisz na forum próśb o wysłanie czegoś na mail. Używaj do tego Prywatnej Wiadomości".
"Forum to nie księga skarg i zażaleń - nie wyrażaj tu swego żalu np. na temat złego potraktowania Cię przez moderatora lub admina. Od tego są prywatne wiadomości. Pamiętaj też, że moderator i admin nie mają obowiązku tłumaczyć się ze swojej decyzji".
Wniosek, Moderator w tym przypadku był zbyt łagodny, brak ostrzeżenia pomimo naruszenia trzech punktów Regulaminu.
REWIZOR