Autor Wątek:  problem z trasą Malbork - Iława  (Przeczytany 1704 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekilawa

  • Wiadomości: 258
  • na służbie...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
problem z trasą Malbork - Iława
« dnia: 14 Stycznia 2009, 19:24:18 »
Witam!
Mam problem z trasą Malbork Iława i pojawia mnie się błąd :
Loading - texture: textures\tabor/common.tga
OK
Loading - texture: dynamic\pkp\eaos\eaos.bmp
OK
Track does not exist ""
Scene parse error near node
________________________________________________
Nie wiem co on oznacza. Prosiłbym o pomoc , z góry dziękuję.
pozdrawiam!


1. Piszemy poziomo.
2. Napisz PW do autora.
3. Bocznica.
REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 14 Stycznia 2009, 19:39:15 wysłana przez REWIZOR »

Offline uetam

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2641
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 6
Odp: problem z trasą Malbork - Iława
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Stycznia 2009, 19:27:57 »
Tory dla tej trasy nie istnieja. Przykro mi.
No i moze napiszesz post w odpowiednim temacie?

Offline AtapiCl

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 4421
    • Zobacz profil
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 200
Odp: problem z trasą Malbork - Iława
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Stycznia 2009, 19:30:15 »
Ściągacie ludzie wszystko co się da, nie używając przy tym głowy.

Nie dziwię się, że errory są :/

Offline tomekilawa

  • Wiadomości: 258
  • na służbie...
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: problem z trasą Malbork - Iława
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Stycznia 2009, 19:33:39 »
Trasę przesłał mi @Bartas i napisał że działa. Ładowanie staje na ładowaniu taboru.