Autor Wątek:  Poszukuję wagonu z wnętrzem.  (Przeczytany 2601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Silent_Bob

• Otrzymane polubienia: 0
Poszukuję wagonu z wnętrzem.
« dnia: 10 Stycznia 2009, 20:21:29 »
Witam.Poszukuje wagonu z wnetrzem aby móc jezdzic jako pasazer.Jak narazie udało mi sie to tylko w EN57.Niby w trasie quarkmca jest jakis wagon z wnetrzem ale po załadowaniu wyswietla mi ten wagon prezroczysty a w folderze Bd tez niema zadnych plików przedstawiajacych wnetrze..Acha tak na marginesie to która paczka jest najlepsza zawiera najwiecej potrzebnych modeli,plików i taboru?ja korzystam z chyba najstarszej czyli tej 160704-unoff z exe youBy,mam słabego neta a zazwyczaj maja one po kilkaset mega i nie mam mozliwosci sciagac za kazdym razem tyle ilosci danych?.

Proszę o usuniecie poprzedniego mojego tematu gdyz cos z netem schaczyło i dwa razy umiesciło.
« Ostatnia zmiana: 10 Stycznia 2009, 20:44:52 wysłana przez Silent_Bob »

Offline Rozi

• Zasłużony dla Symulatora
  • Są zdjęcia = są modele.
  • Otrzymane polubienia: 135
Odp: Poszukuję wagonu z wnętrzem.
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2009, 21:16:04 »

Offline Rudzik

• Otrzymane polubienia: 104
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Stycznia 2009, 21:59:00 »
Silent_Bob, w PassPacku2 jest wnętrze w 1 i 2 klasie. A po 2 za niedługo wyjdą z testów moje tekstury wnętrza.

Offline Silent_Bob

• Otrzymane polubienia: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2009, 02:06:16 »
Niewiem co jest grane.Ściągnałem i pierwszy i drugi pass packi i tam niema żadnego wnetrza.sa tylko tekstury które i tak nie wszytskie współpracuja.

Offline Rudzik

• Otrzymane polubienia: 104
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Stycznia 2009, 08:23:52 »
Ok mój błąd:) W 4-paku maszyny są pliki wnętrza. Przepraszam za pomyłkę. Katalog dodatków => Paczki całościowe => paczka "Mariusz/Defiler". To jest cała paczka maszyny.