Poczekałem aż na semaforze S1 będzie zielone a gra zaliczy mi: 8.33 Herby Nowe.Wyjechałem do Herby Stare.Po dojechaniu do Herby Stare zatrzymałem się na stacji.Odczekałem chwilę, ruszyłem powoli ze stacji i nagle widzę, że semafor obok mojego toru cały czas czerwone światło, więc się zatrzymałem, czekam ale na tym semaforze światło czerwone się nie zmienia.Po drodze ze stacji Herby Stare minąłem semafor wyświetlający białe i pomarańczowe.
Do posta: Okazało się, że w Herby Stare mam czekać do momentu, aż na stację wjedzie pociąg prowadzony przez EU07 i jak wjedzie na stację na S1 dostaję zielone i jadę dalej.Po drodze mijam elektryków, jadę dalej przez Blachownia p.o do Częstochowa Gnaszyn, gdzie niedaleko Częstochowa Gnaszyn mijam z lewej strony elektryczny z węglarkami. Zatrzymuję się na stacji, czekam chwilę po czym odjazd i nagle widzę semafory które wyświetlają czerwone więc staję i czekam(może mam stop bo jedzie pociąg lub coś innego),czekam ale za Częstochowa Gnaszyn semafor S1 na moim torze nadal czerwone.