1) Tak w krewetkowie mam wszystko ok sa zapowiedzi pociagow itd na czym mialby polegac problem? bo ja nic zlego nie dostrzegam. Nie pamietam juz skad mam ta trase bo mam ja od dawna kiedys sciagnelem jakas paczke ktora miala wszystko.
2) Tak SU zjezdza do szopy a exe mam te z Dizelpack'a
3) Z trakcja w jelitkowie jest ok. Trase pobralem kilka lat temu ze strony maszyny.
4) SDR18 chodzi bez problemu sciagnalem ja kiedys z forum maszyny
No to jedziemy:
1)Problemów były 2 z wersji z działu download:
a)zdublowany tor, który skutował niemożność wykonania niektórych misji - objaw był, iż skłąd jakby walił w niewidzialny mur
b)brutto AI z ET21 się rozrywało - tutaj też był problem torowy
kiedys sciagnelem jakas paczke ktora miala wszystko
No to być może z tej "ubogiej"
2)Wszytkie exe powyżej 664 k powodowały ten błąd z SU - nie mam co prawda exe z dizel pack i nie wiem, czy na nim również byłoby to, ale wydaje mi się, że tak. Ra dochodził do tego i przyczyną była 1 liczba w parametrach chk SU, więc nie ma to nic wspólnego z exe.
Masz katalog w dynamic/pkp/SP45SPEC ?
3)Trakcja w Jelitowie ma dziury
4)Przy SDR18 były błędy track>500. Autor ZCTP nie poprawiał tego
Pkt 1,2,3,4 poprawiliśmy właśnie w tej paczce. Jeśli tych błedów nie masz, to albo posiadasz te trasy z tej paczki albo ściemniasz albo nie byłeś świadom. Obojętnie, które albo wybiorę, ja podziękuję Ci za taką paczkę.
Co do krecenia kol w odwrotnym kierunku nigdy czegos takiego u siebie nie zaobserwowalem. Powiem szczerze ze nie przywiazywalem do tego szczegolnej uwagi. W jakim taborze i jakich sytuacjach to wystepuje? moge sprawdzic
Jest tego torchę, poszukaj na forum, wypisałem modele, gdzie to występuje
No i jeszcze jedna sprawa, brakujące pliki (z reguły tekstury) w trasach, pewno też nie zwracałeś na to uwagi.
A jeszcze jedno linia546 misja z SM42 możesz ją wykonać do końca?
PS
Proszę modów o wydzielenie tych rozważań gdzieś tam "Gadanie dwóch o paczkach" - dzięki