mam problem z misja w SC1-mati
Nazwa składu: TME4378
Prowadzimy ET22 (ET22-1167)
Pociąg towarowy do Tarniowa Głównego. Misja dodatkowa: Po dojechaniu odczepić lokomotywę od składu, uruchomić manewry (Shift+1) i podczepić się do pociągu PE2753. Następnie kontynuować jazdę wg. rozkładu.
nie mogę ruszyc bo cały czas mam s-1 stój który sie nie zmienia,ale mysle ze jest to problem ze zle ustawiona zwrotnicą ..od strony Tarniowa mam ustawione / i sie zmienia po przyjezdzi EP-08 na\ nazwrotnicy od strony bocznicy jest caly czas X ?
Jak zmienic to we wpisie w scenerii?
jest tak:
//Elektrownia_bocznica
event Elektrownia_bocznica_wjazd1 multiple 70.0 Elektrownia_bocznica_tor3end Konieckowo_E2_S1 Elektrownia_bocznica_A12_S2 Elektrownia_bocznica_K_S2 Elektrownia_bocznica_zwr4ac condition trackoccupied endevent
event Elektrownia_bocznica_wjazd2 multiple 40.0 none Elektrownia_bocznica_P12_S2 Elektrownia_bocznica_E_S2 endevent
event Elektrownia_bocznica_wjazd1_stop multiple 10.0 Elektrownia_bocznica_tor3end Elektrownia_bocznica_A12_S13 Elektrownia_bocznica_zwr4bc Elektrownia_bocznica_zwr6- Elektrownia_bocznica_zwr1- condition trackfree endevent
event Elektrownia_bocznica_3end_wyjazd multiple 10.0 none Elektrownia_bocznica_G2_S10 Elektrownia_bocznica_zwr6+ Elektrownia_bocznica_zwr1+ Elektrownia_bocznica_zwr4bd endevent
event Elektrownia_bocznica_3end_active putvalues 90.0 none 0.1 0.1 0.1 Jump_to_order 0 0 endevent
Wlogu...:
elektrownia_bocznica_3end_active
Type: PutValues
EVENT ADDED TO QUEUE:
elektrownia_bocznica_g2_s1
EVENT LAUNCHED:
elektrownia_bocznica_g2_s1
Multiple passed
EVENT ADDED TO QUEUE:
elektrownia_bocznica_g2_sem_ligh1
EVENT ADDED TO QUEUE:
elektrownia_bocznica_g2_sem_info_stop
EVENT ADDED TO QUEUE:
elektrownia_bocznica_g2_w24off
EVENT LAUNCHED:
elektrownia_bocznica_g2_w24off
EVENT LAUNCHED:
elektrownia_bocznica_g2_sem_ligh1
EVENT LAUNCHED:
elektrownia_bocznica_g2_sem_info_stop
ostatnie linijki wpisu..kto wie jak to poprawic prosze o pomoc..???
Pozdrowienia!!!
Ep-o8z Tarniewa w scenerii prowadzony przez komp.. dojezdza mimo zielonego św. do zwrotnicy i staje i koniec zabawy???