Autor Wątek:  nie dziala  (Przeczytany 1710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline skorpion140

• Otrzymane polubienia: 0
nie dziala
« dnia: 07 Lutego 2013, 12:05:48 »
witam. Dlaczego nie działają mi inne trasy tylko Całkowo Orlen.??
Chcialem inną dla odmiany wziąć to mi się wczytuje po pół godziny i nie chce się wczytać.
Proszę o pomoc

Dodano: 07 Lutego 2013, 12:23:28
nikt mi nie może pomóc?

Oprócz działów językowych (angielski i hiszpański), obowiązującym językiem na Forum jest polski. Przestrzegaj zatem zasad ortografii i interpunkcji. Jeśli masz z tym problemy, używaj programów sprawdzających pisownię. Ze względu na istnienie takich programów, na tym Forum nie respektujemy posiadania orzeczeń typu dysortografia.
Unikaj pisania wiadomości, które nie wnoszą nic wartościowego do tematu.
Nie napraszaj się i nie narzucaj innym o udzielenie Ci odpowiedzi na pytanie.
Zakładając nowy wątek, nadaj mu temat adekwatny do treści wiadomości. Tematy typu: "Pomocy!!!", "Problem", "Bardzo ważne!", wprowadzają bałagan na Forum, uniemożliwiając innym Użytkownikom znalezienie interesujących ich treści.
Zapoznaj się z regulaminem.
- bocznica
/ Żuk
« Ostatnia zmiana: 07 Lutego 2013, 18:03:04 wysłana przez Żuk »

Offline Kaczoros26

Odp: nie dziala
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Lutego 2013, 12:35:25 »
Jak ktoś ma Ci pomóc, jeśli brak jest podstawowych informacji? Napisz jaki posiadasz sprzęt, jaka PC, daj plik log w załączniku.

Nie odpowiadaj w wątku, który narusza Regulamin, chyba że wątek został zmoderowany. W przeciwnym razie licz się z sankcjami.
Nie pouczaj Użytkownika, który narusza Regulamin. Od poprawiania błędów są Administratorzy i Moderatorzy. Jeżeli widzisz naruszenie Regulaminu, użyj funkcji Forum Zgłoś do moderatora.
/ Żuk
« Ostatnia zmiana: 07 Lutego 2013, 18:05:09 wysłana przez Żuk »
Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej...

Offline skorpion140

Odp: nie dziala
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lutego 2013, 12:42:51 »
ok niedlugo dolacze:)