- Symulator MaSzyna -

Symulator EU07 (i nie tylko) => Pomoc doraźna => Trasy => Wątek zaczęty przez: Rumcjas w 25 Września 2017, 23:18:25

Tytuł: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Rumcjas w 25 Września 2017, 23:18:25
Po ruszeniu z Wilisia wywaliło mnie do Windowsa.
Wstawiam końcówkę pliku log bo chyba tam jest problem zawarty i proszę o zerknięcie co posżło nie tak.

Multiple passed
EVENT ADDED TO QUEUE by 6dg-101: wzg_zwr2x
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_b_sem_anim11
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_b_sem_anim11p
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_b_sem_anim21
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_b_sem_anim21p
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_c_sem_anim11
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_c_sem_anim11p
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_c_sem_anim21
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wil_c_sem_anim21p
EVENT LAUNCHED by 6dg-101: wzg_zwr2x
Multiple passed
EVENT ADDED TO QUEUE by 6dg-101: wzg_zwr2
Critical error, memory allocation failure: bad allocation
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: tmj w 25 Września 2017, 23:37:12
Ostatni komunikat oznacza, ze komputer nie mial dosc wolnej pamieci by zaspokoic potrzeby symulatora.
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Rumcjas w 26 Września 2017, 14:18:30
Byłem pewien, że zestaw uciągnie:
Procesor AMD FX 4100 3600Mhz
Pamieć 8 GB
Karta AMD Radeon HD 5700
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Krzysiek626 w 26 Września 2017, 14:30:48
Jaki system operacyjny?
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: tmj w 26 Września 2017, 14:32:42
Przy 8gb rzeczywiscie raczej nie powinno byc z tym problem w normalnych warunkach. Chyba ze w tle dzialaly akurat jakies inne pamieciozerne aplikacje? (chrome, itp)
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Smok E_ustachy w 27 Września 2017, 00:14:01
Coś jest nie tak, na ogół Windows ma jeszcze SWAPa, zapchać 16 giga to jednak jest coś. ja bym zaczął od wywalenie tej wieży ciśnień.
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Cookie w 27 Września 2017, 06:53:47
Może być tak że symulator odpala Ci się na karcie zintegrowanej. Nie wiem jak to z AMD ale u siebie klikam prawym na Rainsted>uruchom z procesorem graficznym>procesor o dużej wydajności. Ja mam 6GB i spokojnie ciągnie symka
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Anrej w 05 Października 2017, 16:53:38
Mnie też to się pojawiło i wystąpiło w logu i errors.
Critical error, memory allocation failure: bad allocationNagle aplikacja zastała zamknięta, przedtem działało dobrze i to na tej samej scenerii. Pewnie to nie ma znaczenia. Dziwnym trafem pojawiło się ostrzeżenie antywirusa o potrzebie aktualizacji. Po zaktualizowaniu wszystko działa.
Tytuł: Odp: Problem z misją Całkowo Tartak 2
Wiadomość wysłana przez: Kolej w Polsce w 30 Listopada 2017, 19:59:24
Też miałem takie problemy. Wystarczyło pobrać od nowa maszynę i wszystko działa jak należ. Dawniej na Kaliskiej miałem zawsze problemy z ram-em a teraz mam tylko 60% zajętego ram-u