Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (4/31) > >>

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "Bart" ---(...)zaczełem szukać czegoś takiego jak płatny SMS... ale nie widzę takich ofert nigdzie :( (...)
--- Koniec cytatu ---

"Obiło mi się o oczy" takie coś chyba na http://www.prv.pl, ale nie jestem pewien, poszukaj tam.

zpc:
to jest tak ze wszyscy kolejarze to jedna wielka kochajaca sie rodzina....i laczy ich jedno.....kolej!! kolej to jest zycie .... i dlatego musimy sobie pomagac!! A co do tych sms-ow proponuje zadzwonic do operatora danej sieci i sie sprawa wyjasni:)

Bart:
Dzięki Marcin znalazłem ale jak to czytam to nic z tego. Oto mały wycinek:
--- Cytuj ---8. Ile pieniędzy otrzymam z każdego wysłanego SMS ?

Jest to mniej więcej 30% wartości netto SMS. Jeśli zatem SMS kosztuje 9 PLN netto, otrzymasz 3 PLN jako nagrodę - przeczytaj regulamin, żeby wiedzieć dokładnie kiedy, ile i za co otrzymasz nagrodę.

9. Kiedy otrzymam pieniądze ?

Przeczytaj regulamin. Zasadniczo w ciągu 60 dni od chwili uzbierania stosownej liczby punktów.

--- Koniec cytatu ---

Poza tym zliczane jest to w formie punktów w zależności od kosztu sms. Należy zdobyć (UWAGA) 60000 punktów żeby organizator wypłacił 200 zł - VAT. Teraz każdy SMS daje w zależności od kosztu:

--- Cytuj ---Koszt SMS'a-------Punkty--------200 zł za
-----2 zł--------------200----------300 smsów
-----6 zł--------------600----------100 smsów
-----9 zł--------------900 ----------66 smsów

--- Koniec cytatu ---

Czyli teoretycznie trafiałoby 60 groszy za każdego smsa wartego 2 zł. Ździerstwo!! NIGDY!!

Chyba jedyna możliwość to konto w mBanku... jakby wpłacać 1 zł + 0,50 zł prowicje... to już tak strasznie nie jest?

Pozdro WAM WSZYSTKIM

Piotrek:
Skad to można ściągnąć ?

Etek41:
Jeśli mówisz o trasie, to radze czytać wątek od początku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej