Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
Cesky Kretek:
Bart: zawsze mogę poprzerabiac tekstury. Wyslij jednę teksturę i po sprawie. Przerabialem na modele Kakisha i bylo good :)
P.S.: Zrobiłem starą teksurę ET41-148 na nowe mapowanie. Wyszła całkiem przyzwoicie.
EDIT:
link do ET41-148:
http://members.lycos.co.uk/vampirekkk1/pliki/et41-148.zip
(WARUNEK: trzeba wziąść "Zapisz element docelowy jako...")
jaroslaw-maciejewski:
Panowie
Kolega potrzebuje na komputer, chyba 1 złotówka to nic. Wystarczy namówić przyjaciół aby dali po złotówce i kolega nasz ma nowy komputer do tworzenia tras. Pamiętajmy, że symek jest freeware, akażdy kto robi trasy, tabor itd. musi robić dla innych za darmo. Jednak zostanę przy SMSie. 1 złoty przecież nie skrzywdzi naszej kieszeni. Chyba nie jesteśmy, aż takimi sknerami, aby nie dać komuś na sprzęt. Choć z 2 strony może rzeczywiście zamiast na PC pójdzie na piwo... Wasze głosy i opnie Wam pzostawiam...
Sm42:
To niezbyt dobry pomysł...
To tak jakbym ja napisał że robie trase Kraków Głoówny - Warszawa Centralna... i że będzie w 100% realistyczna. I ze na moim obecnym PC nie moge kontynuować pracy bo odpala się z 20 inut, itp. Toż to przecież paranoja. Chyba że niktórzy sądzą inaczej.
Eryś:
Musze powiedziec, że temat juz był poruszany. Ale ja też sie teraz wypowiem i popieram to co kolega Sm42 powiedział. Z całym szacunkiem dla barta, ale mi sie wydaje ze jak by sie koledze bartowi fundnęło kompa to by nastąpiła reakcja łańcuchowa, bo bojawiliby sie nastepni, którzy zrobią trase, ale potrzebują lepszy sprzęt.
Pozdrowienia dla wszystkich
wasyl:
Witam!!!
Nie przeginajmy, że trza super maszyn, aby napisać dobrą trasę.
Obecnie piszę na 1GHz, 512RAMy i GF2 (zaczynałem od TNT2 - wtedy to powstała trasa zwrotnicowo i bochnia-brzesko).
A może jeszcze płacić złotówę tym, co by chcieli w to pograć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej