Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Wersja nocna kabiny EP40-41

<< < (2/2)

Monczan_SP32:
No ok ;-) Zapomniałem także dodać, że folder nazwałeś EP40_2, a wpis do scenerii kieruje do EP40_noc, chociaż myślę, że wszyscy mający właśnie starter Ra nie dostrzegą problemu... No, chyba, że się trafi jakiś start.exe_orthodox_people to zostawiam info :)

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Poza tym taka mała rada dla kopiujących wpis do scenerii z Readme: Baczcie, by literka "p" w drugim członie była duża.

--- Koniec cytatu ---
A dlaczego ma być wielką literą przy wpisie do scn?

--- Cytuj ---Zapomniałem także dodać, że folder nazwałeś EP40_2, a wpis do scenerii kieruje do EP40_noc, chociaż myślę, że wszyscy mający właśnie starter Ra nie dostrzegą problemu...

--- Koniec cytatu ---

Tu raczej starter Ra nie poprawia tego (nie wiem, nie używam). Raczej błąd pokaże, ale czy skoryguje automatycznie z EP_noc na EP40_2 w to wątpię.

Marcin1992:

--- Cytat: Mariusz1970 w 25 Października 2008, 16:34:03 ---
--- Cytuj ---Zapomniałem także dodać, że folder nazwałeś EP40_2, a wpis do scenerii kieruje do EP40_noc, chociaż myślę, że wszyscy mający właśnie starter Ra nie dostrzegą problemu...

--- Koniec cytatu ---
Tu raczej starter Ra nie poprawia tego (nie wiem, nie używam).

--- Koniec cytatu ---

Starter @Ra pokaże błędy (dokładniej brak plików *.chk i *.mmd). Można nim też szybko i sprawnie wstawić zamiennik "niedziałającego" pojazdu. Wpis w pliku *.scn scenerii nie zostanie zmieniony tylko zostanie użyty w tymczasowym pliku wczytywania scenerii '$.scn'.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej